Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Bejamine Guetta
Kategória: Yaoi
Feltöltő: haaaani

Kor: 20

Külső leírás: Mikor meglátod sötét zöld szemeiben fájdalom csillog, sötét barna haja kócosan, szanaszét öleli körül, bársonyos fehér arcát. Ajkai sokszor sebes, mert idegességében ajkait harapja. Bár ennek ellenére egy gyönyörű fiatal fiú, aki után sok nő, és férfi is megfordul. Könnyed, egyszerű ruhákat hord.

Jellem: Külsője alapján aranyos, félénk fiú, bár ez nem teljesen így van. Egy meggyötört lelket rejt el a külvilág elől.... az öngyilkosság már sokszor előfordult nála, de az utolsó pillanatban megtorpant. Nem képes véget vetni életének. Fiatal kora ellenére okos, szinte túlságosan is, kiszámíthatatlan a világ előtt, és saját magát is képes meglepni. Gyilkolástól rosszul van, ha valakit megöl...rögtön megakarja magát ölni. Elméje sokszor széteszik....és ilyenkor képes egy sötét szobában sírni, és fejéhez tartani az éles fegyvert. Az emberek felé álcát vesz fel egy maszkot, ami az aranyos kedves kis naív fiút mutatja, aki szeret barátkozni. Pedig rosszul van az emberek közelségétől, hogy megakarják ismerni, érinteni. Fél az ismeretlentől, fél az érzelmektől. Szeretett szerelem.... nem is tudná kimutatni, és talán elfogadni sem. Nem megy neki pedig szíve mélyén erre vágyik a legjobban. Valaki mellette legyen, és szeresse.

Élettörténet: Öt évesen átélte azt amit egy gyereknek, egy élőlénynek sem kellene. Betörtek a házukba... órákig kínozták szüleit szeme előtt. Anyját többször megerőszakolták, apját úgy szétverték, hogy fel se lehetett ismerni. Négy éves húgát, pedig lelőtték. Kiirtották egész családját. Akkor elméje szétzuhant. Őt nem ölték meg, és magukkal vitték. Amerikába került egy hatalmas bűnbandához. Ők lettek az új "családja" 12 évig képezték mindenre. Alkata, és szépsége miatt kicsit más feladatokra képezték ki. Tanárok képezték éjjel nappal, így több nyelven tanult meg, és sok mindenhez ért. Fegyverek kis ujjában vannak, könnyen szétszed összerak, és kiválóan céloz. Eddig két feladatot sikerül neki teljesíteni annyit is kapott csak. Az egyik: egy olajmágnás fia elcsábítása, és megölése. A másik: egyik ország elnökének az 8 éves lánya megölése.

Hobby: Az emberek figyelése. Olvasás.

Foglalkozás: Egy bűnbanda tagja.

Extrák: Egy kis lakásban él, ahova csak aludni jár haza. Sikerült egyszer hazajutnia Franciaországba, hogy elmenjen családja sírjához. Ott volt az első alkalom, hogy öngyilkos akart lenni. Nem tud elszökni a szövetkezettől, mert megtalálnák, és megölnék. Testében valahol van egy nyomkövető csíp, ahol bemérik. Elméje és lelke egyaránt sérült. Inkább Uke.

Engedélyezve: 2011. 01. 28.

Módosítva: 2011. 01. 28. 14:01:05
Módosította: haaaani

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).