Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Amberley Gabris
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Erős, dús aranyszőke haját már évek óta rózsaszínre festette, amikor volt elég pénze arra, hogy magának megvegye. Egyik barátnője fodrász, aki bármikor olyan hajat varázsol neki, amilyet csak szeretne. Telt ajkak, hatalmas szürkéskék szemek pisze orr díszeleg csinos pofiján, mosolya pedig az egyik legszebb, főleg mikor kivillantja hófehér fogait. Karcsú ugyanakkor nagyon nőies alkat, nem vézna, de ott van mit fogni rajta, ahol kell. Kisebb korában mindig ducibb volt, erősebb a csontozata, de azóta hála a sok fogyókúrának és sportnak, ellenállhatatlan külsővel bűvöli el a népet maga körül. Ruhái mindig egyediek, hisz ha a legújabb divatból is vásárol vagy kap valamilyen darabot, az első adandó alkalommal átalakítja magának, hogy az ő ízléséhez passzoljon. Hímez rá valamit, feltépi, és máshogy varrja össze, ami neki nem akadály. Imádja a rózsaszínt ezért is ilyen a haja és szobájának fala, de a többi berendezés, valamint ruhái szinte minden színben díszelegnek, ami csak elképzelhető. Szempilláját mindig kozmetikus festi tartósan feketére, de sosem állja meg, hogy mellette még tussal és spirállal is kihangsúlyozza, így erős fekete keretet adva szép szemeinek. Más sminket szinte nem is használ, esetleg néha színezett szőlőzsírt az ajkaira, hogy ne csak szépek, hanem puhák is legyenek.

Jellem: Vicces, kedves, néha hirtelen haragú lány, de olyankor nagyon ki kell hozni a sodrából. Sok barátja van, ugyanakkor sok ellensége is, akiknek feléről nem tud, mert azok egyszerűen csak irigykednek mindenére, valamint nem is ismerik igazán így elítélik stílusát. Ő az osztály hangja, és habár nem a legokosabb, de értelmes teremtés, aki józan gondolkodással képes átlátni a dolgokat mindaddig, míg valaki át nem lép egy bizonyos határt. Érzékeny pontjai a ruházata és megjelenése, ha valaki ezt szapulja, akkor könnyen bepöccen. „Én mindenkit szeretek” típus, szeret mindenkivel jóban lenni, persze vannak, akik nem vevők erre, de idővel így legalább megismerik. Néha elég fiússá tud válni a viselkedése, két téren is. Az egyik a sport, a másik pedig az ivás. A fiúkkal elbeszélgetni is tud szinte mindenről úgy, mintha közéjük tartozna. A lányos éne gyakrabban tör elő, ez a barátnői körében és „stylistkodás” közben nyilvánul meg igazán. A szerelmet hülyeségnek tartja, régebbi kapcsolatai alapján úgy érzi, a szerelem csak egy fogalom, ami soha nem örök, csak egy pillanatnyi érzés, ezért kerüli. Szeret szórakozni fiúkkal, lányokkal egyaránt, még flörtölni is, de többet nem.

Élettörténet: A családjával vegyes a kapcsolata, néha összevesznek, néha imádják egymást, de alapjáraton mondhatni elélnek egymás mellett, akár egy „normális” család. Az öccsével is hasonlóképp van, de Amberley inkább magának valóbb típus, ha otthon van. Jobban szereti a társasági életet, barátai körében lenni, ezért mindig egyre kevesebb időd tölt otthon, sőt alig várja, hogy elköltözhessen. A szüleitől nem vár el semmilyen támogatást azon kívül, hogy amíg nem lesz saját keresete, addig tartsák el úgy, ahogyan eddig. Az iskola mellett csak nyáron végez munkát, hogy legyen évközben néha-néha zsebpénze, de a legtöbb időt barátaival tölti. Már kicsi kora óta szeretne divattervező lenni, és minden álma, hogy az ő nevével viseljenek ruhát nem csak sztárok, hanem bárki, és ezért küzd is elég rendesen.

Hobby: Kosárlabda, foci, varrás, hímzés, festés, rajzolás, úszás, bulizás, stb.

Foglalkozás: Tanuló, egy divattervező iskolában.

Extrák: Csak ritkán dohányzik, általában társaságban vagy bulikban, de mindenhol, kizárólag csak a kis retro szipkájával, és csak is a saját mentolos, vékony szálú cigijét. Tetoválást nem szeretne, pedig sokan mondják, hogy jól állna neki, viszont egy „szépségpötty” piercingre már gyűjti a pénzt.

Engedélyezve: 2011. 01. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).