Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Toshio Ozaki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 32

Külső leírás: Vérbeli orvos, aki nem ad a külcsínekre. Rövid, szürkéslila tincsei mindig rendezetlenek, és kócosak, arca gyakran borostás, gyönyörű, vörösesbarna szemei alatt pedig nem ritka, hogy táskák, sötét foltok éktelenkednek, ha átdolgozza éjszakáit. Szinte mindig egy kinyúlt pólót, egy alul bő nadrágot és egy hosszú, fehér orvosi köpenyt visel, ritka, amikor normálisan kiöltözik.

Jellem: Apjához hasonlóan kitűnő, és elhivatott orvos, képes a legmesszebbekig elmenni, ha úgy érzi, ezáltal a gyógyíthatatlannak hitt betegségekre is gyógymódot találhat. Páciensei éppen ezért tisztelik, és szeretik. Bár... Amióta kitört egy új, fertőző betegség Sotoba környékén az emberek bizalma megingott irányába, több beteg kérte rokonát, ne hívják ki hozzá, még akkor se, ha emiatti döntésük miatt haláluk szinte biztos.

Élettörténet: A nagyra becsült Ozaki család tagja, akinek életét már születésétől kezdve az elvárások irányították. Értem ez alatt, hogy mivel apja orvos volt, neki is orvosnak kellett tanulnia, amikor pedig apja meghalt át kellett vennie a klinikáját Sotobában. Családja jóhírneve azt is megkövetelte tőle, nős legyen, ezért vette el a jó családból származó Kyoukot. Gyerekük még nincs, igazából az asszonnyal nem is nagyon találkozik, mert az a városban vezet antik üzletet, ritkán jár ki Ozakihoz. Legjobb barátja Seishin Muroi, bár a fiatal pap nézetei teljesen ellentétesek az övéivel.

Hobby: cigaretta, ésszerű magyarázatok keresése

Foglalkozás: orvos

Extrák: Anime: Shiki - Corpse demon

Engedélyezve: 2011. 01. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).