Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Emanuelle
Kategória: Fantasy
Feltöltő: zsebike

Kor: 16

Külső leírás: Egyetlen jelző illik rá: légies. Madárcsontú, törékeny apróság. Bőre halovány, de nem egészségtelenül sápadt, haja hófehér, és ha kibontja, a vádliját súrolja. Szemei elképzelhetetlenül kékek, bár tekintete üres, mégis meglátszik kis pofiján az összes érzelme. Ajkai duzzadtak, és halovány barackszínűek, csupán egy-két árnyalattal sötétebbek, mint a bőre, és általában kedves mosoly honol rajta. Orra karcsú és formás, tökéletesen illik arcvonásaihoz.

Jellem: Vak, de a végletekig makacs, nincs szüksége segítségre, mindent egyedül intéz, fiatal kora ellenére egyedül él, egy erdőszéli kis házban. A falubeliek nem szeretik, azt hiszik, boszorkány, és ebben van némi igazság, ért a gyógyfüvekhez és a kisebb praktikákhoz, de csakis a jó szándék vezérli, azt hasznosítja, amit megtanult az évek folyamán. Beszéli az állatok nyelvét, de erről senki sem tud, mert fél, akkor máglyára küldenék. Szereti a napfényt, a vizet és az állatokat, békés, a légynek se tudna ártani, de ha valaki védenceit bántja, minden kis erejével harcol értük.

Élettörténet: Várva várt gyerekként született, így le se lehet írni szülei döbbenetét és csalódottságát, amikor észrevették, hogy kisfiuk haja hófehér. A falubeliek egyből boszorkányságot, és sátáni beavatkozást kiabáltak, el akarták pusztítani a csöppséget, de a szülők nem engedték. Tisztességgel és szeretettel nevelgették, mindent megadtak neki, de nem bírta tovább, a többiek gúnyolódását és piszkálódását, így amint betöltötte a 16-ot elköltözött. Szüleihez gyakran jár látogatóba, de csak éjszaka, hogy ne adjon lehetőséget a bántásokra.

Hobby: gyógyfüvek termesztése

Foglalkozás: ...

Extrák: ..

Engedélyezve: 2011. 01. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).