Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Gin Hangan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Gwath

Kor: 500

Külső leírás: Ő a havat megszégyenítő fehérségű farkas, az ősi bestia, a rémálmok követe. Óriási, majdnem két méteres marmagasságot ért el hosszú élete alatt, szemei zöldesszürkék, mint a kodaeváké, emberi alakban opálos fényű íriszekkel. Férfiként alig mutatkozik, ám ha mégis, 190 centi magas, arányos felépítésű, roppant erejű és kitartású. Haja fehér, az arca meghatározhatatlan korú, hideg vonásokba rendezi. Bőre barna, egészséges színű, árulkodik életmódjáról. A kisugárzása büszke, határozott, emelt fővel jár és bár szava alig hallik, ha kiereszti hangját, az a vadoné- erős, éles, átütő.

Jellem: Hajlíthatatlan, könyörtelen, megtörhetetlen. Ő az őserők gyermeke, az Alfa- magában hordozza a magabiztosságot, a tudást, a természet nyersségét és őszinte, kertelés nélküli szókimondását. Azonban edzett fém, nem nyers érc- évei meghozták neki a bölcsességet, a ravaszságot, a számítást. Nem táplál érzelmeket, nem kötődik és nem habozik- nem engedheti meg magának. Egyetlen szava törvény, egyetlen pillantása eldönti, élet vagy halál-e jussa valakinek. Az emberek vesztét akarja, hogy olyan férgekké legyenek, amilyenek valójában.

Élettörténet: Kozai- mert egyszerű néven látta meg a Holdat- egy kihalófélben lévő nép utolsó gyermekeinek egyike volt. Nem véletlen, hanem hosszas keresés eredménye, hogy továbbvigye a vérvonalat. Nem születtek testvérei, ami furcsának tűnt, s anyja méha örökre bezárult, miután őt világra hozta- ha igazak a mondák, akkor még odabenn felfalta gyengébb fivéreit és minden erőt magába szívott, amit megkaparinthatott. Gyorsan nőtt és gyorsabban tanult, tejfogait valódi agyarakra cserélte, s nyolc szemfoga volt, amit jelnek tekintettek. Nyughatatlan volt és lázadó, egy láng lobbant fel vele, hogy reményé vagy pusztulásé-e, nem lehetett eldönteni. Azonban ő volt az, aki önként hagyta el az erdők rejtekét, s ment az emberek közé, akiknek neve összefonódott lelkében a gyilkolással, akik népét irtották és tönkretettek maguk körül mindent. Tőlük tanult, gyermeki arc mögött hordva sajátját, mosolyogva leste lelkük és gondolataik. Lassan felnőtt, mindig falvat, várost váltott, ha már gyanús volt, hogy nem öregszik olyan gyorsan, mint kellene. És az emberek lassan iszonyodni kezdtek tőle, megérezték benne saját romlottságukat, elűzték volna, de késő volt- szavai lefegyvereztek minden gyanút, tetteiben nem talált kifogást a legfigyelmesebb szem, egyetlen nyom sem utalt rá, senki sem látta ölni vagy lopni... Mégis, érezték rajta és megrettentek tőle. És ez hatalmat adott a kezébe, mellyel nem félt élni, mellyel nem félt gyilkolni, habár még titokban tette. Aztán lehámlott róla. Gondolatai letisztogatták az összegyűjtött tudást, lecsiszoltál és lénye elnyerte végső formáját, amikor már nem félt mutatkozni és nyíltan cselekedni. Gin Hangan...az ezüst bíra. Az elnyomottak, lemészároltak, megnyomorítottak igazával vágott vissza és ítélkezett. Gin megtanulta, hogy népének agya lomhább, s azt is, hogya keverje az ősi vért, hogy ne híguljon, hanem gazdagodjon. Félvéreket nemzett és maga köré gyűjtötte fiait, gondosan megválogatva erőiket. Tenyésztett, de sokkal inkább tűnt teremtésnek. Elavult ösztönlényekből kifinomult szörnyetegeket, melyek szépségben is felülmúlták a régi mintákat. Szemed nem leli meg őket a tömegben. Füled nem különbözteti meg léptüket a többiekétől. Szaguk éppolyan illat, mint bárki másé. Mégis, ha lehull a lepel, éppoly görcsös, fojtogató félelemmel töltik el az embert, mint amikor hajdanán először találkozott a tudatlan kétlábú a hatalmas vadakkal. Gin pedig ingázik a két világ között, mint ahogy klánjánakk nagyrésze- s két arca alig mutat eltérést.

Hobby: művészetek csakúgy, mint kegyetlen játékok

Foglalkozás: falkavezér, bíra, diplomata

Extrák: Kodaevák-fémdémonok. Vérük jelentős mennyiségű folyékony fémet tartalmaz, ahogy csontjaikba és bőrük alá is ez rakódik, roppant ellenállóvá, de egyben robusztussá is téve őket. Varázslények vérét isszák, azonban nem kell végezniük áldozatukkal- a saját vérük bír gyógyító erővel, így egyetlen lény is hosszú időn át táplálhatja őket.

Engedélyezve: 2011. 01. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).