Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Amanis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 39 éves, de 16-17nek néz ki

Külső leírás: Vékony, viszonylag apró termetű, mégis feltűnő jelenség. Általában saját kezűleg készített ruhákat hord, igen különös, csapzott, mégis stílusos összeállításban. Kedvenc színei a fekete és a bordó, de fehér és szürke darabok is előfordulnak ruhatárában. Világosszőke, félhosszú haja puhán, tépetten keretezi arcát, s az oldalra fésült lágy tincsek fénye a napsugarak szépségével vetekszik. Jobb oldalon egy vékony tincset hosszúra növesztett, s ez többnyire befonva omlik válla alá. Arca finom vonású, már-már nőiesnek mondhatóan szép és szabályos, s a halványzöld tekintetben legtöbbször huncut csillogás látható. Szemei rettentően kifejezőek, ha valaki ismeri, akkor az illető minden gondolatát kiolvashatja a lágy, őszinte tekintetből. Szinte mindig mosolyog, örökösen vidám, eleven aura veszi körül, egész lényéből sugárzik az életerő. Feje tetején szinte mindig hajába tűzve hordja a fejdíszét, ez amolyan kabala számára, mely azt szimbolizálja, hogy a szél erejét képviseli.

Jellem: Jelleme tökéletes összhangban van külsejével. Vidám, csintalan, örökmozgó. Imádja a játékokat, a szórakoztató dolgokat és bármit, ami leköti a figyelmét. Nem tud egy helyben ülni tíz percnél tovább, és imádja, hogyha az emberek furcsa tekintettel néznek rá. Túlzottan gyerekes, nemtörődöm stílusa viszont többnyire csak egy álca. Felismeri a pillanatot, ami komolyságot, odafigyelést igényel, s ilyenkor egyik percről a másikra képes eltüntetni a játszadozó gyereket, aki a szíve mélyén rejlik. Néha magányosnak érzi magát, de soha nem engedi, hogy arca tükrözze rossz hangulatát, csupán szemei lehetnek árulkodó jelek. Meglepően szorgalmas, könnyen, gyorsan, lelkesen tanul, talán mert gyerek korában nem nagyon volt lehetősége rá. Kíváncsi és türelmetlen típus, ha megismer egy új dolgot, úgy érzi azonnal, mindent tudnia kell róla, s a túlzott kíváncsisága már nem egyszer sodorta veszélybe.

Élettörténet: Egy egyszerű polgári családban született, egy apró városban. 15 éves korára egyértelművé vált, hogy különleges képességekkel rendelkezik. Uralta a szél erejét, s feltűnően lassabban öregedett, mint a korabeli gyerekek. A szülei megrettentek a hatalmától, hisz ő volt az első a családban, aki Navainnak született, s elüldözték otthonról a fiatal fiút. Egy ideig egy szegény hajléktalan vette gondozásba, de egy nap minden megváltozott. Lopásból élt, hisz emberfeletti gyorsasága miatt könnyedén, többnyire észrevétlenül emelt el bármit, s a király fülébe jutott híre. A király rögtön kapott az alkalmon, s könnyebb, céltudatosabb életet ajánlva csalta magához a feltűnően tehetséges fiút, s Amanis örömmel engedett a csábításnak. Azóta is a királynak dolgozik, úgy érzi, tartozik neki ennyivel azok után, hogy magához vette gyerekkorában.

Hobby: akármi, ami leköti a figyelmét egy darabig, játszadozás

Foglalkozás: a királyt szolgálja

Extrák: Egy emberek lakta középkori birodalomban él, ahol némelyeknek különös képesség adatik. Minden évben születik pár gyermek, akik birtokolják az egyik őselem képességeit. Belőlük válnak a legértékesebb harcosok, kémek, gyógyítók, s az uralkodó feladata, hogy maga mellé gyűjtse és szövetségessé tegye az ilyen fiatalokat. A különleges képességgel rendelkezőket Navain-oknak hívják (jelentése: ősi lélek). A Navainok nagyságrendekkel lassabban öregszenek az átlagos embereknél, s legtöbbször szépségükkel is kitűnnek a tömegből. || Amanis jelentése: Gyönyörű hajnal

Engedélyezve: 2011. 01. 19.

Módosítva: 2011. 01. 20. 00:06:44
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).