Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amejisuto Nama
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 24

Külső leírás: A feltűnősködés egy halvány jelző amivel illetni lehetne. Ha lehet akkor mindennel és mindenkor felvág, sok övvel, bőrrel, szíjjal, lánccal, kesztyűvel, fegyverrel, fémmel és amit csak magára tud aggatni, az mind rajta van. A ruhája csak átlagban vagy 4 kilót nyom. A haja semmilyen fésűnek nem alázkodik meg, általában szexisen kócos tincsekben áll szanaszét, ezzel mindig a lezserségét hangsúlyozva ki. Égkék szemei a ruhájától nagyon elütnek, és annyira áthatók, hogy képtelen vagy átszaladni rajtuk. Ismertetőjele egy szép karmolásszerű heg a homlokától a szeméig, és a gyönyörűen kidolgozott, arányos, nyálcsorgató testén számos heg, horzsolás, lyuk, seb...De mindezek ellenére bőre akár a porcelán, és bársonyos.

Jellem: Amikor megismered, először azt hiszed, hogy hűvös mint a penge és nyugodt, mintha soha semmi sem tudná kihozni a sodrából. Számító dögnek látod, aki mintha csak azért lenne a földön hogy a te idegeid csinálja ki. Azonban belül olyan mint egy vadul lobogó tábortűz, és ha túl közel mész, szénné égsz. Heves, mogorva, morcos, zabolázatlan, aki semmilyen szabálynak nem engedelmeskedik, mindent a maga módján intéz, lehetőleg hogy neki is legyen haszna belőle. Lobbanékony és forrófejű, mégis magányos farkas tipus. Mindenütt ellenséget lát, és ha veszélyt érez, olyan lesz mint egy veszett kutya: harap és morog, támad figyelmeztetés nélkül. Nem barátkozik szinte senkivel, de nagyon könnyen szerez ellenfeleket. Imádja a kihívásokat, hogyha vezetni kell. Ha azt hiszed a markodban van, akkor jössz rá hogy igazából sosem volt a tiéd.

Élettörténet: Egy elég népes, de tehetős családba született, mint elég sokadik gyerek. Gyakori volt nálunk a korai elhalálozás, ezért sem nagyon kötődött soha senkihez, nem volt és nincs is egy élő lélek sem a földön, akihez ragaszkodna. Mindig magának való volt, és keveset volt otthon is, ritkán vették észre hiányát a nagy nyüzsgésben. Csak azt tanulta ami őt foglalkoztatta, de azokba szívvel-lélekkel belevetette magát, és mindennek utánanézett. Például rettenetesen odavolt a középkori történelemért és harcművészetért. Kiválóan eltanulva a lövészet mesterségét olyan profi szinten hogy alig 17 évesen tanárnak is elmehetett volna. Ostorral, és íjjal is jól bánik. És annak ellenére hogy úgy tűnik, főleg a nyers erejére adott, jutott ideje az olvasásra is. Sokan amikor leültek vele beszélgetni azt hitték hogy csak bárgyú izomagy akinek életcélja a vasat tüzifaként hasítani, meglepődtek, mert igencsak széles látóköre olyan dolgokra is kiterjedt olykor hogy művészet vagy történelem, lévén a fegyvereinek származását kutatva ilyesmikbe is belekontárkodott, vagy hogy profi számítógépördög, aki minden nehézség nélkül törné fel a NASA biztonsági rendszerét is. Azonban apja üzleti ügyei félrecsúsztak, mert egy éjjel felbérelt gyilkosok törtek rájuk, és ő cuccait fogva elmenekült. Nem kötődött a felmenőkhöz, nem fájt értük a szive, de azóta is kitűnő hobbinak tűnik neki hogy a gyilkosokat az utolsó besúgóig a másvilágra küldje. Beállt a felső tízezerhez dolgozni, hogy elcsöppenő híreket mazsolázzon, és így irtsa ki a bérgyilokokat. Innen-oda csapong, elvan magának, és úgy érzi hogy semmi sem hiányzik az életéből. Megbízásait úgy végzi hogy abban hiba nincs, tökéletes és precíz, tiszta munkát végez. Elve hogy ami nincs azt nem lehet elveszíteni...

Hobby: tanulás, olvasás, utazás,

Foglalkozás: alkalmi munkák vállalása

Extrák: Imád játszani. Ha szóba áll veled, vigyázz, mert te lehetsz a következő trófea vagy megunt játék...

Engedélyezve: 2011. 01. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).