Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Avram Krilov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 19

Külső leírás: Korához képest, túlontúl fiatalos külsővel rendelkezik, így sokan alábecsülik. Viszonylag alacsony, nem kifejezetten izmos alkat, több szüksége van a fürgeségére, találékonyságára, és fegyvereire. Szőke haja borzas, és jobb szemét szinte mindig takarja. Talán azért, hogy elrejtse genetika rendellenességét, amely miatt, bal szeme sötétkék, míg a jobb világos. Vagy egyszerűen csak könnyebben tud célozni. Arcán általános vendég a gúnyos, lenéz vigyor, de kölykös vonásai még így is csábítóak. Tudja, hogy jól néz ki, és nem is fél ezt kihasználni. Öltözködése azonban nem kihívó, a lazább, kényelmes ruhákat kedveli. Sötét gatya, fehér póló, és fekete felső, mely alkalmas két pisztoly elrejtésére.

Jellem: Gátlástalan, és vakmerő, a két legtalálóbb jelző. Nem könnyű megfélemlíteni, nem igazán izgatja, hogy jó pár ellenséget szerzett már. Forrófejűsége ellenére, lazán kimászik a balhékból, hála éles eszének, és ravaszságának. Előszeretettel játszik a nála erősebbekkel, elcsábítja, majd faképnél hagyja őket. Lelkiismeret nélkül képes ölni, de csak azokat, akik szerinte megérdemlik. Az alvilági ügyekben profiként mozgolódik, és szép hírnévre tett szert. Nagyszájú és pimasz, magasról tesz a következményekre, mert állítása szerint, ő mindig megússza, csak tudni kell bánni az emberekkel. És ő tud is. Játszi könnyedséggel hazudik, lát át bárkin, és használja ki a gyengeségeit. A sajátjait viszont ügyesen rejtegeti, nem marad életben senki, aki rájön valamelyikre.

Élettörténet: Apja az orosz maffia hírhedt tagja, aki nemes egyszerűséggel megszerezte magának a lányt akit akart, az akarata ellenére. Miután ráunt, magára hagyta, és csak évek múltán tudta meg, hogy fia született, mikor az, alig tizenkét évesen, eljutott hozzá, és közölte vele, hogy ki fogja nyírni azért, amit az anyjával tett. A férfinak nagyon megtetszett a fiú bátorsága, és megbízta embereit, hogy tanítsák meg mindenre, ami egy maffiózó palántának hasznára válhat. Avram kemény kiképzést kapott fegyverhasználatból, és sok más dologból, a le parkourt pedig saját szakállára tanulta ki. Apja nagyon jól tudja, hogy Avram nem tett le a bosszújáról, és előszeretettel tör az életére, de szórakoztatónak tartja, és büszke rá, mint fiára. Avram 18 évesen elkezdett a saját szakállára ügyködni, és bárkinek keresztbe tenni, akinek nem tetszett a képe. Az egész maffia világon akar bosszút állni anyja megalázása miatt, az se érdekli, hogy ezzel ő is letért a helyes útról.

Hobby: célba lövés, le parkour, apja megölésére tett kísérletek, szerencsejátékok, mások átverése, állatok

Foglalkozás: bérgyilkos

Extrák: **Sose árulta el senkinek, de az anyja még mindig él, mára már viszonylag boldogan, új férjjel, és a kislányával. Nagyon sokszor győzködi fiát, ha ő felkeresi, hogy hagyjon fel a bosszúval, és az életvitelével, és térjen vissza hozzájuk, de ő makacsul ellenáll. Imádja az anyját, és kishúgát, éppen ezért titkolja a kapcsolatát velük. Már túl mélyre ásott az alvilág ügyeiben, nem hisz a kiszállás lehetőségében.** Imádja az állatokat, és alaposan fel tudja húzni magát, ha azt látja, hogy valaki bántja őket.**

Engedélyezve: 2011. 01. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).