Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: May Liemheart
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 26

Külső leírás: Hosszú derékig érő fokozatosan levágott Barna haja van eredetileg, de mivel a kedvenc színe a tűz piros, ezért mindig arra szokta befestetni. Szemei smaragdzöld színűek, amiket egy kis fekete szemceruzával szokott kiemelni. Csábító ajkairól már nem is beszélve, amiket a hajához hasonló tűzpiros rúzzsal húz ki. Igaz, hogy a munkája miatt nem nagyon lehetne, de nem érdekli. Ez a napi rutinja, ezért el is végzi. Ruhája néha elég hiányos szokott lenni főleg munkájába. Nem riad vissza a piszoktól és az olajtól. Mindig tangát szokott hordani, amit felhúz úgy, hogy a nagyon rövid szakadt farmer nadrágjából kilátszódjon. Felülre csak éppen egy kis toppot szokott húzni, amiből mellei éppen nem látszódnak ki, de nem sok híja van hozzá. A kesztyű is tartozéka munkás öltözékének, a bakanccsal együtt. Nem annyira szívderítő látvány, de a pasik mindig csorgatják utána a nyálukat, amit mindig bóknak vesz, de soha nem kezd ki velük.

Jellem: Igazán karizmatikus jellem. Nagyon határozott, ha ő valamit el akar érni, akkor azt minden félen, módon és úton el fogja érni. Szerencséjére nagy szája is van, aminek iszonyatosan örül, mert így legalább a bunkó embereknek be tud szólni, aminek nagyon örül. Meg tudja védeni magát és esetleges párját, még akkor is, ha nem szerelmes belé, már csak azt szeretné megtudni, hogy mit tenne, akkor, hogy szív szerelmét kezdenék el szívatni, bár akkor kicsit férfias jelleme miatt, neki is menne az illetőnek és nem maradna ép csontja. Nem tudja, pontosan milyen is lenne egy tökéletes kapcsolatba, ahol ő is szerelmes mega másik fél is, de azt sejti, hogy akkor valami nagyon jó dolog sülne ki a dologból és mindent megadna a másiknak, hogy boldog legyen, és nem foglalkozna azzal, hogy ő mit kap, mert nem érdekelné.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel. Van két testvére, egy bátya és egy húga. Bátyával jobban kijön, mert ő is inkább olyan fiúsabb. Az átlag testvérektől eltérően ők már voltak együtt bulizni és míg testvére csajokra pályázott, addig May a pasikat nézte, hogy mikor kit kaphatna meg, de hogy ilyenkor mindig hoppon maradtak nem lepődtek meg. Fiús viselkedése ellenére szereti a testét mutogatni, amit a munkahelyén meg is tesz ezzel elforgatva már az összes ott dolgozó vagy éppen oda bemenő férfi fejét. 20 éves korától dolgozik apjánál, de saját házban él, hiszen kap annyi fizetést, meg borra valót, hogy abból fenn tudja tartani magát, aminek nagyon is örül, hiszen nem lesz olyan élősködő, mint kis hugicája. Volt már dolga pár pasival, de egyikbe sem volt igazán szerelmes. Mindegyiket inkább tartotta csak egy futó kapcsolatnak, de azért várja, hogy egyszer, majd az ő szívét is ellopja valaki, aki vigyáz rá és megbecsüli.

Hobby: filmnézés, gyors kocsik futtatása, esetleg versenyzés

Foglalkozás: Családi vállalkozásban autószerelő

Extrák: Van egy nagy Husky kutyája, aki az Agyar névre hallgat.

Képinfo: A kép csak illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2011. 06. 03.
2014. 02. 16.

Módosítva: 2014. 02. 15. 20:43:30
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).