Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sylvius
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: több ezer

Külső leírás: Rettentően magas férfi, egy igazi robosztus, mégis méreteivel csak a kiváltságosak büszkélkedhetnek. Izmos és kidolgozott testét mindenki megcsodálja, daliás alakját messziről fel lehet ismerni. Hangja a legmélyebb bariton, olyan, mint a tenger zúgása, vihar idején. Szemei aranysárgák és ijesztőek, arca legtöbbször kifejezéstelenül komor, vagy sejtelmes somolygás jellemzi. Haja iszonyatosan dús, lehetetlen kordában tartani, de mindig szögegyenes, egy hullámot nem talál benne az ember lánya. Megkapó és gyönyörű, pedig csupán egy jól kitanított varázsló, ráadásul a legmagasabb rangú az egész környéken. Könnyed, már-már macskás léptei vannak, lehetetlen észrevenni, olyan nesztelen. Bőre tapintása puha és selymes, férfias illata bódító, és mégis kesernyésen ánizsos. Ritkán mutatkozik társaságban, általában egyedül álldogál valahol, ha teheti, inkább az ablaknál. Ruháit ízlése váltogatja, de kedveli a bonyolultabb darabokat, amiket saját maga állít elő pár trükkel. A fekete az ő színe, ezt senki sem firtatja, meg még talán a nagyon sötétkéket viseli el magán. Sokszor kívülállónak tűnik, pedig ez koránt sem igaz. Az összes érzéke és reflexe a tömeget kémleli, semmi sem kerüli el a figyelmét. Hiába álldogál oldalt, ereje szinte az egész környéket lefedi, ha úgy akarja.

Jellem: Csöndes, olykor-olykor elsüt egy olyan mondatot, amibe a többség háromnegyede belepirul, vagy elvörösödik mérgében, de ennek ellenére egy igazi úriember, bár csak úgy nem szokott udvarolni. Megfontolt és iszonyatosan rafinált, mindent megjegyez, és később mindent ellened fordíthat. Sokan kétszínűnek tartják és köpönyegforgatónak, egy olyan embernek, aki az első számú közellenség lehetne egy ballépés folyamán, de mégis... Sylviusnál hűségesebb és lojálisabb embert soha senki nem találhatna. Aki elnyeri bizalmát, azt egy életen át segíti és támogatja, bár ezt nem szereti nagydobra verni. Nem lételeme a pénz és a szórakozás, magát műveli, és az éppen aktuális Lordja mellett szolgál, mint tanácsadó és jobb kéz. Különös külseje miatt különcnek gondolják, de mivel egy vámpírúr áll ki érte, nem igazán feszegetik a témát, Sylvius pedig csendben teszi a dolgát. Évszázadokkal ezelőtt volt utoljára komolyabb kapcsolata, de kedvese elhagyta őt egy farkasért. Ha mégis szerelembe esne, ő lenne a legromantikusabban és mégis legvadabbul sóvárgó, megtenne mindent amit kérne tőle kedvese. Ha kell ostromol, de nem könyörög. Soha.

Élettörténet: Több ezer éves, így élettörténete túl hosszú ahhoz, hogy még saját maga is megjegyezze. Pedig tudja. Minden perccel el tudna számolni, ha kellene, hihetetlen memóriája van. Ő inkább szolgál és véd, nem igazán szeret reflektorfényben lenni, ha hívják, megjelenik, és teljesíti azt, amit kell. Olyasmi ő, mint egy komornyik, kicsit szabadabb mozgáskörrel. Ha teheti sportol, ami abban merül ki, hogy a varázslást kombinálja a harcművészetekkel, így az íjászkodás és kardvívás nála halálos kimenetelű, ha párbajra kerül a sor. Az udvarban nem sokat ténykedett eddig, és mostanában sem igen aktív tagja a társadalomnak, amiben él. Mestere, akitől a varázslást elsajátította maga is évezredes éltű aggastyán volt, aki halálának óráján összes erejét Sylviusnak adományozta, hihetetlen erővel felruházva az akkor már ötven éves "ifjút". Sosem gondolkozott azon, hogy utazzon, esetleg letelepedjen, ő a kettő között maradt. A Vámpírok Tanácsa elfogadta jelenlétét területükön, de egyetlen kitétellel maradhat, és nem indítanak ellene hajtóvadászatot: mindig egy vámpírúr szolgálatában kell állnia, egyetlen egy szabad percéért üldözni kezdik. Így Sylvius mindig egy vámpír klánnál látható, de ritkán mozdul ki a kastélyból. Ha bált tartanak, akkor kerüli a feltűnést, de óhatatlanul is ura és parancsolója közelében van. Esélytelen minden gyilkossági kísérlet, ami a Lordja ellen irányul. Ha kell, urának ruháján egy gomb, ha kell, egy tőr, ami ruhájának ujja alatt lapul.

Hobby: szellemként követni Lordját, olvasás, bűbájokkal lefedni a kastélyt

Foglalkozás: komornyik és testőr ötvözése

Extrák: Teleportálás, mérhetetlen sok varázsige ismerése, és szerteágazó képességek tárháza. ** A Sehan-Ananke játék kiegészítő karaktere, és itt még fiatal, emberi formájában, s nem macska képében jelenik meg.

Engedélyezve: 2011. 01. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).