Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nathrasel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: haaaani

Kor: Nem tudni

Külső leírás: Vöröses fél hosszú haj, felemás szemek: egyik barna a másik pedig piros. Átlagban arca rideg, de nagyon sokszor vigyorog. Jobb fülében van egy fülbevaló. Külsejére mindig figyel, megjelenése mindig tökéletes. Öltöny, ing, farmer. Szereti a karkötőket. Nyakánál található egy vágás olyan,mintha egyszer levágták volna a fejét a valóságtól nagyon nincs messze.

Jellem: A munkájában csak rideg és kegyetlen, precíz. Amúgy nagyon sokszor mosolyog, és tud kellemes társaság lenni. Bár vannak percei mikor egymagában sétál az utcákon, és elmélkedik. Nem szeret ideges lenni, inkább nyugodt. Szereti az olyan személyiséget, akik nem unalmasak, akik ujjat tudnának neki mutatni. Munkája miatt nagyon jó ember ismerő.

Élettörténet: Nathrasel, egykor ember volt, de egy csatában levágták a fejét, és meghalt. Mivel az akkori időkben sok embert ölt meg, és köztük volt gonosz és jó áldozat is nem került a mennyekbe. Itt jöttek a gondok. Mivel nem volt gonosz a lelke a lentieknek se kellett. Pedig valahova kerülnie kellett. Lucifer, egyik démonának felkeltette figyelmét, és segített Nathraselnek. Feje visszakerülésében is ez a démon segített. Visszakerülhetett az emberek világába, mint démon. Bár ezért kegyetlen árat fizetett. Új munkát kapott, akit alkalmasnak talál a halandók közül, hogy ha meghall démon válhasson belőle, azt ölje meg. Ez alól nincs menekvése, mert ha nem teszi lelke elvész a semmibe. Az évszázadok alatt jó munkája miatt Lucifer, egyik kedvence lett.

Hobby: Ruha vásárlás. A házába ujj dolgokat venni. Sétálás.

Foglalkozás: Lucifer gyilkosa.

Extrák: Piros szemével belelát az emberek lelkébe, hogy milyen sötétek, és gonoszak. Ez megkönnyíti munkáját. Az áldozatait próbálja fájdalommentesen megölni, szívrohamot okozz nekik például. Ereje démonként a gyilkolásra szakosodott. Szívroham okozás, csonttörés, vakítás, elmezavar, vagy sima meghalás. Sokszor a lelkét a semmibe küldené, de reménykedik abban, hogy valaha lesz valaki, valami amiért érdemes élni akár ilyen kegyetlen életmódban is.

Engedélyezve: 2011. 01. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).