Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nakajima Hideaki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Magas termetű, kissé robosztus alak. Széles vállai, sármos, és mindig hűvös arca, higgadt, határozott megjelenése karizmatikussá teszi. Ében haja a napfényben kékes árnyalatot kap, stílusos fazonúra van vágva, néhol arcába hullnak a tincsek. Igéző, bűvösen kék szemeit szinte mindig szemüveg mögé rejti, ez még jobban erősíti megjelenését. Arcán ha mosoly húzódik az vagy lenéző, gúnyos, esetleg perverz.

Jellem: Hűvös, kissé kiszámíthatatlan jellem, intrikus. A kedvesség külsőleg távol áll tőle, valójában hideg álcája mögé rejtve barátságos, a maga módján. Mint szinte minden diák a Bell Liberty-ben, ő is nagyon intelligens, gyors az észjárása, mindenben megtalálja a lehetőséget. Megjelenése mindig hűvös és laza, belülről sem különb. Szeret cseszegetni, piszkálni másokat, főleg szavakban, de a verekedéstől sem riad vissza. Gyengéi az angyali arcú ártatlan, édes fiúcskák, akiket meg lehet rontani, törékenyek, de bírják a „strapát”. Érzéki dög, perverz, olykor sejtelmes, de mindez nagyon jól áll neki.

Élettörténet: Családi életéről nem sokat tudni, főként az számít, ahogyan az akadémián él. Mint ahogy a diákok többsége is, Ő is úgy került be a Bell Liberty-re, hogy valamilyen különleges képességgel rendelkezik. Nos neki több is van. A magas intelligenciája mellett, jól ért a számítógépekhez és a harcművészethez. A diáktanács elnökeként választották meg, viszont elnöksége csak addig a pár percig tartott, míg az – akkor – elsős Niwa ki nem állt ellene, és nem nyert. Azóta csak alelnökként és titkárként tevékenykedik, viszont szinte minden egyes rezzenésről tud a campuson.

Hobby: zaklatás, Szexuális játékok, bár Ő ezt különleges képességként is elismeri.

Foglalkozás: tanuló, diáktanács alelnök és titkár.

Extrák: Szereti a Jazz zenét, van egy kedvenc bárja is, ahova gyakran jár, kiengedni a gőzt. Alkalmi dohányos, csak nagyom ritka alkalmakkor gyújt rá. Unaloműző gyanánt szeret még a kincsárral kekeckedni, köztudottan harcban áll Shichijo Omival, főleg számítógép hackelés terén. Anime: Gakuen Heaven

Engedélyezve: 2011. 01. 12.

Módosítva: 2011. 01. 12. 23:17:38
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).