Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Erick Dwane
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 32

Külső leírás: Átlagos, férfias magasságú, körülbelül 180-185cm környékén. Izomzata szálkás, de erős, hisz munkája során sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. Ujjai kicsit véknyabbak, ami a gyengébb kétkezű munkának köszönhető, mégis vagyon jól áll neki. Szemei élénk kékek, tekintete megbabonázza az embert, és ha mosolyog, teljes felüdülés. Szőkésbarna, satírozottnak látszó tincsek keretezik a jóvágású arcot, melyért a nők sóhajtozva epekednek. Munkája során kizárólag csak fehér ruhákat hord, haját csak akkor szokta valamilyen formára beállítani, ha ideje vagy kedve van rá. Otthon és az utcán inkább a farmert és pólót részesíti előnyben, esetenként egy könnyedebb inget. Szabadidejének felét kondizással tölti, hogy fenntartsa jó erőnlétét és kinézetét is.

Jellem: A betegekkel szemben kedves, segítőkész, hiszen ez az alap, ráadásul közkedvelt, hiszen mindent jól csinál már az óta, hogy bekerült ebbe a kórházba, ahol most dolgozik. Szeret a betegekkel foglalkozni, bár a nehezebb eseteket nem bírja könnyen, viszont a többséggel tud annyira jó szóba keveredni, hogy más ápolókkal ellentétben még jobban szót fogadnak neki. A magánéletében kicsit más. Magának valóbb, társasági életet inkább csak akkor él, amikor unatkozik, vagy amikor régebbi csoporttársai is ráérnek. Gyengéi a szép arcú fiúk, a cigaretta és az orvosi szaklapok. Mindig nagy figyelemmel forgatja őket, s munkatársaihoz, a többségben hölgyekhez képest, az újságból sok mindent tud az egészségügybeli változásokról, így tud kolleganőivel „pletyizni”. A betegeket mindig végighallgatja, bár mikor kissé türelmetlen, az meglátszik rajta. Mindig pontosan végzi munkáját, és tudását mindig teljes mértékben felhasználja. A szerelmi magánélete kisebb káoszban van, hisz legutoljára akkor volt szerelmes, mikor még egyetemre járt, azóta el is feledte ezt az érzést, és inkább csak a rövidebb kapcsolatok híve volt, mindaddig, míg egyre komolyabban nem kezdte el végezi munkáját. Azóta csak azt várja, hogy valaki belépjen valahogyan az életébe, de nem tesz érte szinte semmit.

Élettörténet: Apja amerikai, anyja kanadai származású volt, de Ő, már Kanadában született, és itt is szándékozik maradni. Kiskora óta mindig orvos akart lenni, sosem félt a gyermek és háziorvostól, ha oda kellett menni, sőt kifejezetten szerette az ottani illatot. Már középiskolába is oda járt, ahol az egészségüggyel tudott foglalkozni, később egyetemre jelentkezett, de rájött, hogy számára az orvos szakma nem a legkézenfekvőbb, így már rögtön az első félév után átjelentkezett egy szakápolói szakra. Részben indok volt a felelősségvállalástól való „félelem” és hogy nem tud teljesen megfelelni az elvártaknak. Az egyetem alatt sok jó barátra tett szert, nem túl sok fiú volt az ő szakirányában, de azokkal mind jóban volt. Más-más kórházakban helyezkedtek el, azaz más-más részlegen, külön épületekben, ettől függetlenül nem látják gyakran egymást, csak ha megbeszélik, vagy összeegyeztetik szabadidejüket. A kórháztól nem messze van lakása, egy egyszerű agglegénylakás, nem túl modern, de jó állapotú berendezésekkel. Apja pár évvel ezelőtt halt meg, és már bánja, hogy soha nem merte neki elmondani másságát. Édesanyja az óta már tudja, de ugyan úgy szereti fiát, akinek ha van ideje, viszonylag gyakran meglátogatja őt. Az egyetemen volt egyszer szerelmes, viszont kapcsolata nem tartott tovább pár hónapnál, mikor a fiú, inkább egy orvost választott helyette, még a lediplomázása előtt.

Hobby: orvosi szaklapok olvasgatása, kondizás, barátokkal összeülés, ritkábban szórakozás, filmezés, kényelmes időtöltések.

Foglalkozás: szakápoló

Extrák: Munkahelyére egy nem túl spéci, de számára megfelelő, jól működő motorral jár be dolgozni. Már saját helye is van a bejárat mellett, rögtön az eddigi főorvos úr helye mellet, hisz járműve kisebb helyen is elfér. Sosem gondolt még arra, hogy tovább tanuljon orvosnak, hisz amúgy sem szeretné, de okát persze nem árulja el, mindig lerendezi annyival, hogy neki az nem tetszik. Otthon, a hűtőjében, jó agglegény módjára, mindig található sör.

Engedélyezve: 2011. 01. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).