Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vishous, Vérontó fia
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: MarionetteBábu

Kor: 304 év (+/- egy évtized)

Külső leírás: Igazán hatalmas és erős férfi: magassága 204 centiméter, súlya 118 kg. Sűrű, rövid fekete haja van és csodálatos, vesébe látó szemei. Íriszei ragyogó, tengerészkékek, már-már inkább fehérek. Sármos, megnyerő férfi - ravasz vonásokkal. Jobb halántékán egy tetoválás van, arcát kecskeszakálla teszi teljessé. Robosztus termete nem véletlen, született harcos, tisztavérű vámpír. A bizonyítéka arra, hogy tagja a testvériségnek, a bal mellizmán van, valamint rendelkezi még tetoválással ágyékán és combján. Jobb kezén mindig kesztyűt hord.

Jellem: Vishous a Testvériség esze, hiszen tizenhat nyelven beszél, és ebből nem egy holt nyelv, illetve ő a csapat számítógépzsenije is. Ő maga készítette el, a birtok biztonsági rendszerét, és nem egy programot is írt – számítógépest – ami segíti a Testvériség munkáját az alantasokkal szemben. Emellett intelligens és jó humorú vámpír, eléggé élcelődő a stílusa, kellemes társasági lény. Szexis, erős, mindenhez értő típus. Az a fajta férfi, akitől az ember már csak azért is gyereket akar, hogy a génállománya továbböröklődhessen. Könyörtelen, az alantasokkal való háború érdekli a legjobban.

Élettörténet: A Túlsó Oldalon született ikerhúgával egyetemben, mint az Őrző és a Vérontó egyetlen fiú gyermeke. A szülők, még a születése előtt egyezséget kötöttek, hogy, amikor V betölti a harmadik életévét, az anyja átadja az apjának, 300 évre, hogy az harcost faragjon belőle, ezután visszakerülhet az anyjához, ahol az Őrző saját céljaira használja fel. Vishous, 22 évet töltött az apja táborában, ahol kitanulta mi fán terem egy harcos. Igen kemény élete volt, tekintve, hogy az apja lényegében semmibe vette, és ő magának kellett megdolgoznia a túlélésért. Mondhatnánk spártai életmódot élt. Az itt eltöltött évei alatt, csak egyetlen egy dolog volt, ami segített neki átvészelni a kemény tábori életet, és az nem volt más, mint az olvasás. Darius volt az, aki felkereste V-t, és meghívta, majd beajánlotta a Testvériségbe. Innentől már kicsit egyenesebb volt az élete, mint a Fekete Tőr Testvériséig tagjának. Hosszú idő telt el az életében viszonylag csendesen, mikor kicsit felfordult körülöttük minden. Wrath megházasodott, és elfoglalta a Trónt, ezután a Testvériség összeköltözött és becuccolt Darius egyik Kastélyába, ami ezután a Testvériség központja lett. Nem sokkal ez előtt, szoros barátságot kötött Butch O’Neall-el, az ex-zsaruval. Butch volt az, aki felnyitotta őt, és képessé tette szeretni. Hiszen ennek előtte ezek az érzések ismeretlenek voltak előtte.

Hobby: -

Foglalkozás: Harcos

Extrák: Aktív, egyjátékos karakter. Makame Realé. // Könyv - J. R. Ward Fekete Tőr Testvériség // biszexuális //szenvedélye a szado-mazo // vonzódik Butch-hoz, szinte saját tulajdonának tekinti. // autó: Escalade, fekete, Butchhal közösen használják. // Az Őrző fia, ezért a ragyogását a jobb kezében viseli - amely nagy erejű energiaforrás, és hatalmas puszíttásra is képes. Látomásai vannak a jövőről. Gyógyító képességgel is rendelkezik.

Képinfo: - ()

Engedélyezve: 2012. 01. 01.
2015. 07. 02.

Módosítva: 2015. 07. 02. 16:43:37
Módosította: MarionetteBábu

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).