Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Scahr (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 92

Külső leírás: Magas, nyúlánk alkat, kb. 174 cm. Teste karcsú, idomai formásak, amire kivétel nélkül minden férfi fel is figyel. Lenyűgöző jelenség, egyszerre elbűvölő, szexi, és veszélyes. Szőkésbarna, enyhén hullámos haja a háta közepéig ér le. Arca nagyon szép, szemei különleges ametiszt színben ragyognak. Általában bőrszerkóban van, de ha lazára tudja venni a figurát, akkor a farmer-póló összeállításra esküszik.

Jellem: Múltjából adódóan nehezen megnyíló személyiség, de ez nem egyenlő azzal, hogy antiszociális lenne. A legkevésbé sem az, sőt, a környezetével szemben mindig kedves, kissé nyitott is. Egyedül az élete történetét zárja el magában – bár erről ő maga sem tud sokat, éppen ez fáj neki. Jelenlegi „családja”, akikkel él, igazi harcos, alvilági jellemet neveltek belé. Segít az üzletben, gyilkolja az alantasokat... De mindezt rejtve. Igen, tudatosan rejtegetik, főleg a testvériség elől, mert félnek, hogy származása miatt elűznék északra.

Élettörténet: Múltja nagy részét homály fedi. Egyáltalán nem emlékszik semmire, a szüleire, a gyermekkorára, az átváltozására... semmire. Az első emléke az, amikor nagyjából 30 évvel ezelőtt felébredt egy ágyban. Akkor ismerte meg azokat, akik között újrakezdte az életét: Rehvenge, Xhex, Trez és iAm. A két félig manipulátor, és a két Árnyék fogadták maguk közé. Ők is csak annyit tudtak, hogy a külvárosban, egy sikátor kellős közepén akadtak rá, eszméletlen volt, összeverték, és hosszú napokig magához sem tért, de legalább a származására valamennyi fényt tudtak deríteni: egyértelműen kiderült, hogy Rehvenge és ő azonos vérvonalból származnak – Scahr is félig manipulátor. Rokonságukat még ametisztszínű szemük is alátámasztja. Nagy szerencséje volt, hogy befogadták, Rehv külön vigyáz rá, húgaként tekint rá. Bizalmasaival remek kiképzést nyújtottak Scahrnak, aki így lassan kitanulta, hogyan mozogjon az ő üzleteléseikben, kiktől kell megvédeni a vámpír fajt, és azokkal hogy számoljon le.

Hobby: -

Foglalkozás: Rehv, a Tiszteletes bizalmi embere; azt teszi, amit éppen kiosztanak rá

Extrák: Könyv: J. R. Ward – Fekete Tőr Testvériség sorozat

Engedélyezve: 2011. 01. 07.
2012. 02. 26.

Módosítva: 2012. 02. 26. 01:49:12
Módosította: makeme_real

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).