Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Drew Obrian
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 28

Külső leírás: Magas, izmos, robosztus, de mégsem két ajtós szekrény, csak finom izomzattal rendelkezik, ami egy erős megjelenésű férfi képét kölcsönzi neki. Öltözetei mindig elegáns férfiasságát emelik ki munka közben. Zakó, lezser ing, farmer, és bőr cipő, kissé talán olaszos az öltözködése, de neki jól áll. Arca éles vonalú, kissé nyúlánk, markáns, megkapó és sármos. Vigyora egyenesen lehengerlő, nem beszélve mosolyáról, ami helyzettől függően mást hatást ér el, mást vált ki az emberekből. Szemei kissé keskenyek, de ez a sok gyanakvó, sunyi pillantásnak köszönhető, fekete pillái egy ragyogóan kék, igéző tekintetet rejtenek el. Orra picit hegyes, de észre sem lehet venni, hisz maga a megjelenése erről az egy tényezőről teljesen eltereli a figyelmet. Sötétszőke, már-már barnába nyúló tincsek ölelik közbe fejét, mindig fokozatosra nyírva, elöl hosszabbra hagyva, hogy pár tincs a félre zselézett frufruból arcába lógjon.

Jellem: Kisugárzása, egész lénye egy magabiztos, határozott emberről árulkodnak, és nem sokban tévednek. Ez a külső valójában azért szükséges számára, hogy könnyebben beilleszkedjen, elnyerje a bizalmát a munkaadóinak, munkatársainak, és hogy azt mutassa ki, mindent tökéletesen tud. A nyalizás nem az ő műfaja, inkább ellenkezéssel harcolja ki a határidők hosszabbítását, és persze mindig sikerrel jár, hisz csak a saját, de a környező államokban is ő a legjobb számon tartott mérnök, így gyakrabban megadják neki, amit kér. Mindig pontos, és precíz. Bőrszíjas karóráját szinte soha nem veszi le, csak fürdéskor, és néha alváskor. Tárgyalásokon, bemutatókon nagy a beszélőkéje, órákon keresztül tud az autók részleteiről beszélni, mindenbe belefeledkezve, szinte ámulatba ejtő. Általában ő szereti elsőként kipróbálni az újabb fejlesztéseket, kedvenceiből tart otthon magánál egy-egy példányt, hisz megengedheti magának. Ez perpillanat hat kocsit jelent. Valamicskét konyít a marketinghez is.

Élettörténet: Kicsi kora óta csak is autókkal foglalkozott, minden ünnepkor csak olyan játékot, vagy ajándékot kért, ami ezzel kapcsolatos. Öt évesen már egy távirányítós autót szét tudott úgy szedni, hogy utána összerakta, és igaz csak a sokadik próbálkozásra, de működött. Már általános iskola végén elkezdett tanulni vezetni, középiskolában már javában járt akár gyorsulási versenyekre is, ahol még volt egy kisebb csapata. Később megvált tőlük, és egyetemre ment egy másik államba, ahol elvégezte a mérnöki kar azon szakát, ahol újfent autókkal foglalkozhat, és kialakításukkal. A családi autóktól kezdve, a sportautókon keresztül egészen a versenyautókig, mindennel foglalkozik, persze tőle függ, hogy mihez van kedve. Szakmájában egyik legjobb a környéken, sőt szinte a fél államokban. Lakása sem szerénységről árulkodik, egy nagyváros széli gazdag negyedben él. Garázsa nagyobb, mint bárkinek a kertvárosban, tele szebbnél szebb autókkal, amiket ő tervezett. Minden féle szín megtalálható. Lakása új építésű, a felső szint csak a hálószobát és egy fedhető teraszt foglalja magába, a lehető legmodernebb egyben elegánsabb berendezésekkel, mint ahogy az egész lakás is. A nappalit és az étkezőt egy nagy, lapos akvárium választja csak el, a legújabb házimozi rendszer foglal helyet a falon, hogy a helyiség másik végéből is rendesen látható legyen. Családjával az óta nem tartja rendszeresen a kapcsolatot, mióta befutó mérnök lett. Anyja és apja már külön élnek, húga szintén, aki hamarosan férjhez készül menni.

Hobby: Unalmas perceiben nem csinál mást, mint mérnöki könyveket olvas, újságokat, interneten néz utána újdonságoknak, valamint tv műsorokat néz, melyeket kiröhög és kifiguráz magában, vagy mások előtt.

Foglalkozás: autó mérnök

Extrák: Egyik titkos ártalma, hogy szeret szivarozni. Megengedheti magának, hogy nagyritkán hozasson, és havonta egyszer rágyújt, vagy különleges alkalmakkor. A cigarettát nem szereti, viszont az alkoholt nem veti meg, természetesen csak mértékkel. Szeret szórakozni, egyéjszakás kalandokba bonyolódni, vagy csak kollégákkal leülni, sörözni. Zenében mindenevő, azt hallgatja meg ami tetszik neki, de a tánc távol áll tőle.

Engedélyezve: 2011. 01. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).