Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Akakura Ichiyo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 20

Külső leírás: Tépett, kócos, feketés haja össze-vissza mered a világba, és ő ezt kihasználva még csak meg sem próbálja kifésülni, inkább még fúj is rá egy kiló lakkot, hogy úgy maradjon. Ez csak akkor bibi, ha apucija éppen tárgyalásra vinné, ugyanis olyankor le kell nyalnia az egész sünsérót, mivel mást nem nagyon tud csinálni a lakk erőssége miatt. Lenyalt hajjal saját elmondása szerint úgy néz ki, mint egy fogyatékos, bár barátai ezt cáfolják, szerintük ez belőtt frizurával sincs másképp. Bár ha nem csinálna semmit a hajával, akkor is jól nézne ki. Szemei csokoládébarnák, és általában semmi különös sincs a tekintetében, mindig azt mutatja, amit elvárnak tőle. Ha valaki már régóta ismeri, könnyen észreveszi, mikor őszinte, és mikor kényszer az arcán ülő kifejezés. Öltözködése egészen átlagos, talán annyiban tűnik ki a többiek közül, hogy ruhái néha igen erős színűek, vagy éppen egy középkori fegyvert cipel magával, hogy ezzel villogjon, de eme látványban inkább csak a haverjai részesülnek. Vékony, sportos alkat, fehérbőrű, de könnyen lebarnul, és ritkán ég le. Gyakran hord kisebb fülbevalókat, de amúgy nem ékszerpárti. Ha a nyaralójában van, gyakran elfelejt gondoskodni magáról, ilyenkor kissé borostás lesz, és lengébb ruhákban járkál. Toffy sokszor telepszik a vállára, és igen aranyos látványt nyújtanak így együtt.

Jellem: Csendes, engedelmesen bólogató típus, főleg, ha éppen egy tárgyaláson ül. Más az, ha éppen az extrém sportolás közepén van, mivel olyankor teljesen átalakul, kibontakozik, nem enged az igazából, és meg van győződve róla, hogy mindent úgy csinál, ahogyan kell. Szerencsére pár befolyásosabb körből származó haverja mindig leellenőrzi, valóban minden úgy van-e, ahogy lennie kell, és Ichi csak ennek köszönheti, hogy nem kenődött még fel a falra. Alapvetően mosolygós, kedves srác, aki lassan közeledik a többi emberhez, és a családja mindennél fontosabb neki. Nem szeret színészkedni, se benyalni másoknak, ez valahogy nem is megy neki, nem az a típus (szerinte ebben mostohabátya a profi). Nagyon kevés olyan személy van, akit nem kedvel, de az jobban teszi, ha messze elkerüli őt, vagy legalábbis befogja a száját a közelében, különben nem jár valami jól. Nem robbanékony természet, nem tud sokáig haragot tartani, de viszonylag jól kezeli, ha rá haragudnak meg. Bár alapvetően szelíd, ha végleg elszakad a cérna, akkor vagy elvonul, és jó pár napig nem beszél senkivel, vagy kiborul, és egy szadista állattá válik. Ha elszáll az agya, bármi, de tényleg BÁRMI marhaságra képes, és csak tette után jön rá, mekkorát hibázott. Bár nem sok dolog érdekli, azért nem nyilatkozik azonnal negatívan semmiről és senkiről (kivéve, ha mostoháiról van szó). Olyan, mint egy energiabomba, mindig talpon van, ha éppen nem, az csak azért lehet, mert éppen alszik. Toffyval rendszeresen trükköket gyakorol, bár szerinte a legbutább madarat fogta ki ehhez. De ettől még jól szórakozik vele.

Élettörténet: Gazdag vállalkozó egyetlen vérszerinti fia. Anyja úgy kétéves korában halhatott meg, állítólag balesetben, legalábbis a nagytöbbség így tudja. Ezek után Ichiyo teljesen az apjára maradt, aki nem sokkal az incidens után ismét megnősült, egy elég befolyásos üzletasszonyt vett el. Innentől Ichi egész élete a megfelelésről és a tanulásról szólt, szülei már nagyon korán tudatták vele, milyen jövőt szánnak neki. Így hát kénytelen volt engedelmeskedni, mivel nem akart szégyent hozni a családjára. Mostohaanyja mellé kapott még egy mostohabátyát is, aki nem a kedvességéről és a szeretetéről volt híres. Folyamatosan szekálta Ichiyot, mert nem volt képes elviselni, hogy idősebb létére mégis csak második fiú lehet, és nem örökölheti Ichi apjának vagyonát, rangját. Ez történetesen a mostohaanyucinak sem volt ínyére, így rengeteg vitájuk volt ezzel kapcsolatban, de jó pár évig csak nyelték a sérelmeket. Végül odáig fajult a dolog, hogy Ichi érettségi letétele után el is váltak, így a fiú végre megszabadulhatott a kellemetlen bátytól. Azóta már eltelt pár év, ezalatt Ichi nem tanult tovább, hanem apja munkájába kóstolt bele. Először nem rajongott érte túlzottan, unalmasnak találta, de ezt nem merte elmondani apjának, félt, hogy csalódást okozna neki. Jelenleg is gyakorlati időszakban van, apja sok partira, tárgyalásra vagy kiállításra (nagy művészetkedvelő) viszi el, hogy megmutassa fiának, milyen is lesz majd az élete. Ichi általában mindegyiket végigásítozza, de ez nem mindig az unalomtól, sokkal inkább az extrém sportoktól való kimerülése okozza. Szinte minden nap leugrik valahonnan, megmászik valamit, vagy éppen kipróbálja a világ legnagyobb hülyeségét, de ő ezt élvezi. Szülinapjára kapott egy saját nyaralót a Karib-tenger mellett, egy kis szigetrészt szinte teljesen a magáénak tudhat. Ide szokott repülni, ha már nagyon elege van a világból, vagy ha mostohaanyja és bátyja épp látogatóba mennek hozzájuk. Utóbbival még mindig rühellik egymást, és az idő múlásával még vetélytársak is lettek, tekintve, hogy bátyja hamarosan örökölni fogja anyja posztját, épp, ahogy Ichiyo is az apjáét.

Hobby: Régi dolgok gyűjtése, különböző harci technikák kitanulása, extrém sportok

Foglalkozás: Konkrétan nincs neki, egy magántanár tanítja meg erre-arra, de a hangsúly nem ezen van. Igazából már egy ideje megkezdődött az üzleti életbe való beavatása, mivel apja szeretné, ha minél jobb örökös válna majd belőle.

Extrák: Van egy kakaduja, Toffy, akit még akkor vett, mikor egy bázisugrásra készült a New River Gorge-hídról, végül a dologból nem lett semmi, mivel az apja épp akkor jelentette be, hogy egy fontos találkozót is szervezett neki a közeli városban. Ichiyot ez kicsit elkeserítette, így aztán, hogy kiengesztelje magát, vett egy kis meglepetést, ez volt Toffy. A madár azóta is jó barátja, és érdekes tulajdonsága, hogy Ichin kívül mindenkit csipked, amíg meg nem szokja az aktuális személy közelségét. Az ismerősei Yoyonak becézik, utalva ezzel izgágaságára is. Apja sötét körökben is mozog, bár Ichi erről nem tud, és szülője nem is kíván még szót ejteni róla, csak majd ha „eljött az ideje”.

Képinfo: Kine In AQUA (http://www.zerochan.net/Kine+In+AQUA)

Engedélyezve: 2011. 01. 06.
2013. 10. 16.

Módosítva: 2013. 10. 16. 21:45:04
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).