Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shima Mitsuko
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Japánban él, de le sem tagadhatná külföldi mivoltát, külsejével kitűnik a japán tömegből. Világosszőkén tündöklő tincsei többnyire kócosan, puhán ölelik körbe már-már lányosan szép pofiját. Arcáról könnyedén leolvashatóak az érzelmek, sokat mosolyog, huncut, ravasz tekintete szinte mindig sugárzik a jókedvtől, s az ijesztően világoskék szemek könnyedén megbabonázzák a körülöttük lévőket. Ezért is alkalmas neki a színész szakma: kifejező arc, magával ragadó tekintet, karcsú alkat. Különleges, egyéni stílusa van, ruháit sokszor maga varrja, az összeállítás mindig a saját műve, s ezzel még tovább növeli az amúgy is feltűnő megjelenését.

Jellem: Tipikus művész lélek. Elvont, néha mintha a saját, külön világában élne, s olykor képes rá, hogy túl sokáig elzárkózzon mások elől. Sokszor kapja magát azon, hogy elmerengett, elbambult, gondolatai sokszor kalandoznak el, s emiatt már kisebb korában is többször bajba került. Alapvetően okos és kreatív, bár néha kissé lassú a felfogása, főleg, ha az élet dolgairól van szó. Optimista, de egyáltalán nem mondható naivnak. Általában igyekszik mindenkiről a legjobbat feltételezni, de ha valaki eljátszotta a bizalmát, nehéz visszaszerezni. Általában vidám és mosolygós, imádja az iskolát, és felnőtt korában színházi színész szeretne lenni, ezért az álmáért bármit megtenne.

Élettörténet: Gyermekkora nem igazán mondható átlagosnak, mióta az eszét tudja, egy árvaházban él, itt nőtt fel, de sok gyerekkel ellentétben, ő nem siránkozik élete miatt. Boldog, hisz sok barátja van, s a kicsiny, barátságos árvaházat tekinti otthonának. Mindig azt mondja, hogy szerinte jobb, hogy egyáltalán nem emlékszik a szüleire, mintha emlékezne, és tudná, mit veszített el. A város legelismertebb színművészeti iskolájának tanulója, s igaz, ösztöndíjat kap, mégis dolgoznia kell suli mellett, hogy fizetni tudja a színészkedéssel kapcsolatos költségeket. Általában művészek segédjeként keresi pénzét, kisebb alkalmi munkákat vállal, mindig amit éppen talál.

Hobby: Minden, ami művészet: rajz, festés, színészkedés. Ha unatkozik, általában bőrére, főleg bal alkarjára fest gyönyörű mintákat, szinte mindig ilyen motívumok díszítik testét.

Foglalkozás: diák, alkalmi munkák

Extrák: Igaz, tisztán látszik, hogy külföldi, az árvaházban japán nevet kapott. Vezetéknevének jelentése: sziget.

Engedélyezve: 2011. 01. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).