Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Naveen Rowan (kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Meera

Kor: 17

Külső leírás: Karcsú és formás teremtés. Dús, gesztenyebarna haja lágyan omlik vállaira, s egészen a háta közepéig ér. Selymes és illatos, szinte teljesen átitatta parfümjének illata, amit a zöldteás-narancs jellemez. Bőre fehér, szája dús és rózsaszín. Szemei lélegzetelállítóak, bronzosak és mégis borostyánok. Lerí róla az intelligencia, de aki nem ismeri, csupán sunyinak és félrehúzódó senkinek nevezi, aki suttyomban összeesküvéseket sző. Megjelenése csendes és valamicske veszélyt is sugároz, fondorlatossága szemein látszódik meg, amik szinte mindig közömbösen mérik végig a környezetét. Ruháit a Mardekáros egyenruha szabja meg, de ha teheti, akkor a feketét és a vöröset, valamint a méregzöldet részesíti előnyben. Sokan mondogatják, hogy hasonlít egy régi, nagyhatalmú boszorkányra.

Jellem: Megfontolt, taktikus, kimért. A társaságot csak látásból ismeri, a szórakozást úgyszintén. Afféle lány, aki szereti meghatározni a napját, vagyis inkább azzal tölti a szabadidejét, ami hasznos. Ambíciózus, de nem megrögzötten hírnév hajhászó. Csöndes, csak akkor szólal meg, ha nagyon fontos, de ha közöl valamit, azzal szemben nincs ellenvetés. Szeret sündörögni az emberek között, kifigyelni ezt azt róluk, így rengeteg információja van szinte az egész iskoláról. És bár sosincs sehol, mégis mindenhol ott van. Hiába frissen érkezett, képességeinek hála szinte mindenről tud, ami fontos és lényeges. Nem szokott barátkozni, nincs ideje rá, inkább új varázslatok kiagyalásán mereng szobájában, amit kénytelen más lányokkal megosztani. Borzasztóan okos és hihetetlenül precíz, a tanárok kedvelik is, főleg, hogy nem igazán szokott rendetlenkedni. Ritkán lehet kihozni a sodrából, de ha ez bekövetkezik, akkor nagyon komolyan fel kell készülni ellene egy esetleges párbajnál. Ám idegrendszere sok mindent elbír, és higgadtsága nevelésének köszönhető. Sosem forrong, sosem lázad, és soha, de soha nem káromkodik. Hűséges és roppantmód lojális ahhoz, aki kiérdemli bizalmát. Bátorság? Higgadt, megfontolt döntések jellemzik, és pillanatok alatt képes dönteni, így nem elhamarkodott az, amit tesz. Tudásával sosem dicsekszik, és nem esik ki a padból, hogy felszólítsák. Nincs feltűnési viszketegsége. Tipikus zseni.

Élettörténet: Aranyvérű varázslócsalád leánygyermeke, egy báttyal, akinek szárnyai az első hat évet a Durmstrangban töltötte. Igaz, hogy fiú iskola, de az ősök pénzéből szülei rettentő sok Százfűléfőzetet vásároltak, így oda járatták fiúként a lányt. Nem volt feltűnő jelenség, nem érdekelte semmi sem, a fekete mágiával pedig iszonyatosan tud bánni. Rengeteg olyan varázslatot ismer, amit a Halálfalók egy időben alkalmaztak, bár családjának köze sincs Voldemort szörnyűséges tetteihez. Egy idő után, a Trimágus Kupa idején úgy döntött, hogy átiratkozik a Roxfortba, hiába van annyira messze szülőföldjétől és családjától. Bátyja elkísérte a hosszú úton, hoppanálással érkeztek meg a Roxmortsba, hogy onnan az igazgatóhoz menjenek. Dumbledore elfogadta, mint boszorkányt, de feltételeket szabott, aminek Naveen kénytelen eleget tenni. Mint például a bálon nem vehet részt, és az új varázslatairól kötelessége beszámolni. Egy szép napon, Rémszem Mordon kíséretében megjelent a Nagyteremben, és a Teszlek Süveg beosztotta a Mardekárba, ahol kitörő örömmel fogadták. Ám egyes tanulóknak szemet szúrt az iskola történetében ez az egyedüli, példátlan esemény, mely évszázadok óta soha nem fordult elő.

Hobby: új varázslatok kitalálása (általában a Szükség Szobájában), sétálás, olvasás, kotyvasztás, Roxmorts látogatása

Foglalkozás: boszorkány

Extrák: Volt Durmstrangos, amiről szinte senki sem tud.**Bejegyezetlen animágus.**Tipikus zseni.**Bagoly helyett sólyma van, nagyon régi családi szokás.

Engedélyezve: 2011. 01. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).