Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Langgeng Cahyo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: 168 cm magas, vékony testalkatú, 62 kg-os, de annál nehézfejűbb fiatal fiú, fekete félhosszú, tépett hajjal, ködös, középkék szemekkel, hamvasan fehér bőrrel. Kedveli a könnyű, mozgást nem korlátozó ruhákat, legfőbb szempontja a kényelem, az összes többi csak utána jön. A márka a szemében nem jelent semmit, inkább a “kapcsolat” a ruhával, annak anyagával, és a ruha elégedettsége önmagával. (Részletesebb magyarázat az extrákban). Nyakán érdekes, “szögesdrót-” vagy “varratszerű” tetoválás fut körbe.

Jellem: Alapvetően barátságos típus, de elég egy apróság, és olyannyira felkaphatja a vizet, hogy csak hosszadalmas művelet kibékíteni, épp ezért kevés barátja van, azok is többnyire kénytelenek elviselni néha vulkánszerűen váratlan kitöréseit. Világéletében művész akart lenni, azon belül is kifejezetten a szobrászat az, amely elbűvölte, ebben természetesen nagyban közrejátszott rögeszmés elképzelése. Művészi jelszava: A formát ki kell szabadítani az anyagból. Rögeszméje miatt azonban roppant kritikus, és ezért sokszor konfliktust kezdeményez akár neves művészekkel is egy-egy kiállításon, már több galériából kitiltották, és jó pár művész és annak menedzsere feketelistáján szerepel. Sőt, “híres” is, mert a pletykalapok újságírói előszeretettel írnak egy-egy kifakadásáról, s elnevezték a “Szobrászat szabadságharcosának”. Emiatt sokszor inzultálják, amit szintén rosszul tűr.

Élettörténet: Meleg, augusztusi éjszakán jött a világra, bár nem várták, így hamar árvaházban kötött ki. Bár bántja, hogy nem ismeri a szüleit, néha azért hálát ad ennek, mikor látja, más sorstársai milyen szülőkre bukkannak, illetve milyen szülők eszmélnek rá arra, hogy mintha lenne egy gyermekük is valahol. Ebből ő nem kér, így nem is keresi a szüleit, és elhatározta, sosem áll velük szóba, ha azok mégis megkeresnék, és fel akarják venni vele a kapcsolatot. Akkor már inkább csövel, fogalmazta meg a lényeget tömören. Már gyerekkorában csodálatos “képességet” fedezett fel magában: meg van róla győződve, hogy a különböző alapanyagok beszélnek hozzá. eme “képességét” akkor fedezte fel, mikor egyszer még alsóiskolás korában egy kiállításra vitték az osztályát, és egy szobor előtt ácsorgott. Meglepetten sikkantott fel, mikor a szobor azt “mondta” neki, hogy szabadítsa meg ebből az iszonyatos formából, amire a művész kényszerítette, mert abban az alakban képtelen élni, és hogy boldogtalan. A kis Cahyo annyira a “látomás” hatása alá került, hogy gondolkodás nélkül feldöntötte a szobrot, ripityára törve azt. A botrányt és a büntetést nem kerülhette el, mégis szerencsésnek mondhatta magát. a művész egy megértő és érzékeny idős úr volt, aki azt a büntetést szabta rá, hogy segédkezzen neki a műhelyében egy fél évig. Cahyo ekkor ismerkedett meg a szobrászat alapjaival, a különböző anyagokkal, és döntötte el végleg, hogy ezen az úton halad majd ő is tovább, s végül így kötött ki a művészeti egyetemre előkészítő iskolában, ahova most is jár. Szeret kiállításokra járni, “beszélgetni” a műalkotásokkal, de szívesen járja a természetet, és pletykál az itt előforduló nyersanyagokkal. A legtöbben csodabogárnak tartják, rosszabb esetben flúgosnak. Öreg mesterével a mai napig tartja a kapcsolatot, aki igyekszik egyengetni rögös útját.

Hobby: a szobrászat mellett kertészkedni is szeret, valamint az ötvösművészethez is konyít minimálisan egy gyermekkori jóbarátjának hála, aki ötvösnek készül.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az a rögeszméje, hogy képes az anyagokkal, tárgyakkal beszélni, és ennek ellenkezőjéről akkor sem tudná senki meggyőzni, ha minden követ megmozgatna a dolog érdekében. Azért szeretne szobrász lenni, hogy valóra válthassa a nyersanyagok álmát, és azzá faragja őket, amivé válni szeretnének. * Tetoválása egy gyerekkori maradandó sérülését hivatott elfedni - bohóckodás közben nekiesett egy, az árvaház által fenntartott, állatok számára kialakított kennelnek, és beleakadt a szögesdrótba (a kennel még nem volt befejezve).

Képinfo: Kine in Aqua ()

Engedélyezve: 2012. 02. 22.
2022. 06. 06.

Módosítva: 2022. 06. 06. 01:16:57
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).