Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jared Sebastian Weelion
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 17

Külső leírás: Bőre hamvas világos színű, haja kellemes tejcsokoládé szín barna, rövid, elegáns, mégos modern nyírás. Hiába szokja lelapogatni, pár tincs mindig huncutul felfelé kanyarodik, mivel forgók vannak a jobb fülénél és a bal homlokánál, ettől kicsit kisfiúsabb amúgy szép metszésű, puha arca. Szemei mély sötétbarnák, vágásuk enyhán mandulás japán édesanyjától örökölte, magasabb, nyurga termetét édesapjától. Ajkai duzzadtak, finoman rózsaszínek, édesek, mint az eper. teste hibátlan, anatómiailag tökéletes, csupán egy hosszú, ezüstöt heg van a mellkasa bal oldalán, melyet egy régi vívóversenyen szerzett.

Jellem: Nyugodt, kedves fiú, de ez persze az iskolára korlátozódik. Igazán szeretetteljes, teljesn mértékben szeretettúltengéses, de a családja neve miatt ezt türtőztetnie kell. Hiperaktív jellem, sosem tudott egy helyben ülni. Vigyáznia kell viszont az adrenalinnal, mivel könnyen erős szívdobogás jelentkezhet nála, ami veszélyes is lehet számára, ezért időnként enyhe nyugtató, kedélyjavító gyógyszereket kell szednie, hogy ezt kordában tartsa. Imádja az édességeket, főleg az epres-habos, édes süteményeket némi cukros tejjel, de amit komolyan kell venni, arra igyekszik nagy figyelmet fordítani, legyen az verseny vagy tanulámányi vizsga. Lehet hogy nem látni, de imád szeretni és szeretve lenni.

Élettörténet: Édesapja neveli, igyekszik mindent megadni a fiának, talán kicsit kétségbeesetten is mindent, mivel rengeteget dolgozik és utazik. Jared nem neheztel rá ezért, igyekszik megérteni apja helyzetét, ki ha otthon van, próbál minél több időt a fiával tölteni, aki minden pillanatnak rettentően tud örülni. Édesanyját nem ismerte, meghalt a születése után egy nappal, vérrög keletkezett, ami feljutott az agyáig és agyvérzést okozott. Ennek ellenére Jared úgy beszél az édesanyjáról, mintha ismerte volna, de sose mondja ki azt a szót, hogy Anya, mostohaanyját is, aki nagyon kedves vele és Jared kedveli is, csak a nevén szólítja. Egy magániskolába jár, jó tanuló, emellett az iskola vívócsapatának bajnoka és üdvöskéje, több nemzetközi díjat is a zsebében tudhat.

Hobby: vívás, zenehallgatás, édes sütemények majszolása.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: hihetetlen mértékben tudja eltűntetni az édességeket, hihetetlen tempóban // Egyik pillanatról a másikra fel tud pörögni, hiperaktívan rohangál, gyorsul a beszéde és a szívverése, ilyenkor ha észreveszi magát, megijed és még izgatottabb lesz, ami nem tesz neki jót.

Engedélyezve: 2010. 12. 30.

Módosítva: 2010. 12. 30. 23:07:43
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).