Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Haley Jergins
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 26

Külső leírás: Átlagos magasságú nő, átlag feletti külsővel, amit nem fél kiemelni. Ruhái mind olyanok, amik karcsúsítottak, hogy még jobban kiemelje bájait. Nagy kerek melleinek mindig hagy kisebb vagy nagyobb dekoltázst, rövid szoknyákat hord, már-már a szabályt sértően, és alatta természetesen felcsíptetett combfixszel. Hosszú, élénkvörös haja mindig kiengedve bolondítja meg külsejét, kiemelve fehér bőrét, és kéken csillogó szemeit. Ajkai teltek, mindig szolid mégis kiemelő rúzs fedi. Nincs férfi, aki ellenállna neki, néha nő sem.

Jellem: Szeszélyes és okos nőszemély. Tudja jól, hogy külsejével hatással van az emberekre, könnyebben el tudja venni a figyelmüket, és ezt kihasználva, összeadva tudásával, mindig nyerő munkájában. Férfi csak ritkán éri el az ágyát nem csak azért, mert szereti az extrémnek nevezhető helyeket, hanem mert nem enged akárkit túl közel magához, azaz magába. Karrierista nő, nem gondolkodott még azon, hogy megállapodna, de egyelőre nem is tervezi, nem keres állandó, mindinkább csak alkalmi partnert. A romantikát mértékben szereti, mint szinte bármelyik nő, szereti a virágokat, a parfümöket, de édességet csak ritkán eszik.

Élettörténet: Szüleivel sosem volt jó a kapcsolata, mégis megmaradt egy alap tisztelete velük szemben, bármennyire is lázadó jellemű volt. Anyja egyszerű könyvelő, apja pedig egy semmirekellő volt. Amint tudott elköltözött otthonról, mindig a tanulást, a munkát látta maga előtt, céltudatosan élt, és ahogy szerette volna, hamar elszabadult otthonról. Igaz még nem olyan fényűző a környezete, ahogyan azt szeretné, egy egyszerű lakásban él, de dolgozik azért, hogy elérje álmait, és sikeres legyen. A doktorátust nemsokára elvégzi levelező tagozaton.

Hobby: hetente egyszer eljár kondizni, reggelente, ha jó idő van, fut. Szabadidejének többi részét ugyan úgy munkájával tölti, vagy férfi társaságában, nagyritkán szórakozóhelyen.

Foglalkozás: ügyvéd

Extrák: gimnazista és egyetemista korában erős dohányos volt, hisz a sok ismerős, a szórakozás nagy része azzal telt, nem beszélve a vizsgákról, de mára már leszokott erről a káros szenvedélyéről. Nagyon ritka nála cigarettát látni, ha mégis, azt jelenti, nagy baj van.

Engedélyezve: 2010. 12. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).