Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Yoshihiro Tanaka
Kategória: Yaoi
Feltöltő: darkrukia

Kor: 19

Külső leírás: Világosbarna, tépett haja van, ami folyton kócos, néha szemébe lóg és rakoncátlanul meredezik a szélrózsa minden irányába. Bőre sápadt, az napsütötte aranyszín nagyon jól áll neki. Bármelyik megirigyelné bőrének finom, puha tapintását. Férfiasan lágy arcvonásait szépen körülveszik a huncut hajtincsek.Egészséges teste van, se túl sovány, se túl kövér. Növésre nem egy égimeszelő, sem egy törpe, a korához pont megfelelő magasságú. Kerek, feszes popsija és combjai igen szép látványt nyújtnak minden bámészkodónak, s ezt ő nem is szégyenli. Szemei csokibarnák, melegség, nyugalom é skis huncutság, ravaszság sugárzik belőlük. Mikor zavarban van, arcán kis pír jelenik meg, s lesüti tekintetét. Ajkai telt, barack színűek, olyan, amit, ha egyszer megkóstoltál, többet akarsz. Igazán mindegy, hogy milyen ruhát hord, nem követi a divatot, ami reggel elsőként a keze alá kerül, azt veszi fel. Viszont szereti a kiegészítőket, akár nemesfémből készültek, akár nem. Mindig feldobja kicsivel öltözékét, s már nem is tűnik ki annyira a divatban való hanyagsága. Pompásan fest mindig, egy igazi kisherceg látszatát kelti így, nameg illedelmes viselkedésével.

Jellem: Kedves és segítőkész. Egy igazi izgő-mozgó, kíváncsi fiú, aki szeret mindenről a legtöbbet megtudni, s mindent kipróbálni. Nyugodt fiú, viszont egy másodperc alatt képes morcos, vagy hisztis lenni. Ez főleg reggel jelent gondot szüleinek. Apja is mindig mondja, hogy ez a nyavajgás túl férfiatlan hozzá, hogy sosem talál magának mennyasszonyt, ha így viselkedik. Nos, családja még nem tudja az igazat Yoshihiro beállítottságáról, vagyishogy homoszexuális. Erre ő maga is nemrég jött rá, ahogy egyik osztálytársával közelebbi kapcsolatba keveredett. A fiú váratlanul csókolta meg őt, de Yoshihiro nem érzett undort, vagy döbbenetet, ugyanúgy viszonozta a csókot, amit kapott. Ekkor döbbent rá, hogy meleg. Udvarias és illedelmes fiú, hallgatag kissé, de barátaival remekül elcseverészik és elnevetgél. Ravasz és huncut, mindent megtesz, hogy nővérét kihozza a sodrából, mint egy kisfiú. Fél szinte mindentől, az a típus, aki mellett elgurul egy kő és ő azt hiszi gránátot dobtak a városra. Még nem tapasztalt szerelmet, sem testi kapcsolatot a csókon kívül. Igazából nagyon fél attól, hogy fájni fog neki, így, ha bárki is tovább menne egy kis tapizásnál, ő azonnal leállítsa. Otthon nagyon gyerekesen viselkedik, reggelente egy alvómacival állít be a konyhába és bújik az édesanyjához, hogy csináljon neki egy kis teat. Igen, a reggelt mindeig egy jó forró teával kezdi. Nagyon szereti az állatokot, van is neki otthon egy cicája, aminek nagyon találó nevet adott: Cica. A szülei kicsit furcsállták, mikor egy esős napon hazaállított a fehér szőrmókkal, de elfogadták és mostmár ő is családtag.

Élettörténet: Átlagos családja van, egyszerető és mégis szigorú család. Ez az oka annak is, hogy Yoshihiro nem szeretné elárulni azt, hogy meleg, bár a nővére ezt tudja, de ő nem foglalkozik vele. Ezértis követ el a fiú annyi csínyt ellene. Édesanyja egy étteremben dolgozik pincérként, apja pedig matematikát és fizikát tanít egy, a házukhoz közeli iskolában. Nagymama is velük él, egy igazi kedves és szertő nagyi, akinek Yoshihiro panaszkodhat, hogyha a szülei megszidták, vagy nővére csúnyát mondott rá. A szobájában rengeteg plüssállat és rengeteg polc, ami arra szolgál, hogy vagy könyveket, vagy kirakósokat tartson fenn. Yoshihiro, mióta tudja, hogy ő meleg, azóta egy naplót is vezet, hogy mi történik vele, s próbál a hibáiból tanulni. Nővére folyton próbálja elcsenni azt, de sosem sikerül neki. Az iskolában mindig jól teljesít, átlagos tanuló, vannak jó és vannak kevésbé jó jegyei is. A legjobb barátja Izumi. Ő az, akivel együtt ebédel, együtt mennek órára és ha az unalmas, akkor egy papírpecnit dobálnak elé-hárta egymásnak, amin kis üzenetek vannak. Viszont egy valami miatt romolhat meg valaha a kapcsolat köztük. Ha Izumi rájön, hogy Yoshinak az ő pasijára fáj a foga. Igazán megtetszett neki a srác, de ha együtt látja őt legjobb barátjával, egyből elmegy minden kedve. Még magának sem meri bevallani, hogy szerelmes a srácba.

Hobby: Zenehallgatás, cicája gyömöszölése, sálak gyűjtése. Már rengeteg sála van, minden nap mást hord, ebben nagyon kényes.

Foglalkozás: Tanuló, szeretne esti műszakot vállalni valahol, hogy legyen több zsebpénze.

Extrák: Nem szereti a vézna, vega és hisztis embereket. A plázacicákat ki nem állhatja. A kedvenc színe a zöld. * Uke.

Engedélyezve: 2010. 12. 30.
2012. 11. 01.

Módosítva: 2012. 11. 01. 08:24:59
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).