Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hairato Kiriko
Kategória: Yuri
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Vékony alkatú lány, nem túl magas, mégsem sorolható az alacsonyak közé. Aranyszín haja nagy, lágy fürtökben omlik vállaira, egészen lapockájáig, és ha kisimítja egyenesre, hosszabbra ér, mint háta közepe. Hullámai természetesek, mindenki megcsodálja, aki először látja. Arca szép vonalú, ártatlan és mindig ápolt, sminkelt. Szempillái hosszúak és dúsak, mégis szereti kiemelni spirállal és tussal, vagy ceruzával, hogy mogyorószínű szemeit szépen keretezzék. Emberek között járva-kelve, mindig egy finom kis szájfény ékesíti barackszín ajkait. Szeret nőiesen öltözködni, minden formában. Ha sportos, akkor is mindene karcsúsított, hogy kiemelje vékony alakját. Egyik kedvenc színe a rózsaszín és a sárga, de szinte bármit felvesz, szobájában is a szivárvány bármely színe megtalálható. Gyakrabban hord magas sarkút, mint sportcipőt, de szinte mindent szeret.

Jellem: és barátságos teremtés, akit könnyű megbántani. Nehezen tudja megvédeni magát. mivel nem szereti az erőszakot sem élőben sem szóban. Békés természete sokszor bajba keveri, sőt vonzza magához az ilyen eseteket, hisz egy ártatlan lányt könnyebb bárkinek piszkálni, mint mást. A középiskolában csak egy barátnője volt igazán, aki egy másik osztályban tanult, de közel laknak egymáshoz. Csak Ő tudja másságát, senki más, hisz rettegett attól, hogy ha kitudódik, egy újabb ok miatt bánthatják. Nehezen barátkozik, de ha egyszer valaki a bizalmába férkőzik, ahhoz kötődik.

Élettörténet: Átlagos lágy egy áltagos családdal. Kertvárosi házban élnek, egy nyugodt környezetben nem túl távol, de nem is közel a város zajától. Szülei dolgos, kedves emberek, mindig törődtek lányaikkal, Kirikoval és a nővérével. Nem túl gazdag família, de meg van a múltuk, mint bárki másnak, s ha nem is élnek módosan mégis meg van mindenük, és kényelmesen tudnak élni. A szülők, mindig előnyben részesítették a lányaik kéréseit, ezért is járt Kiriko tánciskolába, kis korában pedig úszni és korcsolyázni is. Ezeket már rég elfeledte, csak a tánc maradt meg életében, de azt kitartóan űzi, igaz csak egyszerű hobbiként. Nem rég végzett a gimnáziumban, ahonnan fellélegezve szabadult meg, s barátnőjével egy egyetemre jelentkeztek, ahova szerencsésen felvételt is nyertek, mindketten irodalom és történelem szakra.

Hobby: tánc, zene, séta, éneklés, karaoke.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Egy van, amit nem bír, és az, az alkohol. Nem utasítja el, viszont visszafogottan fogyaszt, hisz tudja, hogy hamar a fejébe száll. Ilyenkor kicsit megváltozik a személyisége, mint bárki másnak. Nyitottabb lesz még az idegenekkel szemben is, bárkit szó nélkül táncra hív, de csak eddig megy el. Később persze szégyenkezik e-miatt, hiába nem kéne.

Engedélyezve: 2010. 12. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).