Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Micah
Kategória: Fantasy
Feltöltő: makeme_real

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Külseje nem hazudtolja meg származását: egy valódi angyali szépség. Ha valaki arcára néz, a lélegzete is eláll annak szépségétől. Fiú létére gyönyörűbb, mint bármelyik nő – de nem csak finom vonásai, tökéletes teste is irigyelhető. Karcsú és kecses, rendkívül törékenynek hathat, amíg az ember – vagy nem ember – meg nem tapasztalja, valójában mennyire nem az. A férfiaknak szinte a nyála is kicsordul, valahányszor meglátják, legyen rajta akár sok, akár kevés ruha. A látványt csak fokozza gyönyörű, nagyon hosszú ébenfekete haja, az i-re a pontot pedig a ragyogó azúrkék szempár teszi fel.

Jellem: A lelke velejéig romlott, ennek még bukása sem tudott gátat szabni. Öntudata határtalan, a kelleténél jóval hatalmasabb – előszeretettel néz le bárkit, még azt is, akihez joga sem lenne: minden élőlény fölé helyezi magát. Céljai elérése érdekében bármire képes, nem válogat az eszközökben, átgyalogol bárkin és bármin, nem törődve a következményekkel. Nem képes elviselni, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja. Élvhajhász, a szex számára csak öncélú aktus. Nem tud (vagy inkább nem akar) őszintén szeretni, nem akarja egy életre elkötelezni magát. Nem akar boldogítani senkit, a saját szabadságát isteníti – mindig csak elvesz, soha nem ad. De nem volt mindig ilyen…

Élettörténet: Valaha angyal volt, az őrangyalok egyike, de ez nem tartott sokáig. Egy férfi mellé rendelték – egy ördögien jóképű, lélegzetelállító kisugárzással rendelkező férfi mellé. Micah tehetetlen volt, lassan de biztosan beleszeretett védencébe, és erre nem volt gyógyír. Örökös sóvárgás kezdődött, legalábbis ő örökösnek hitte, de feljebbvalói hamarosan rájöttek az ő kis titkára, a tiltott szerelemre. Választás elé állították: vállalja-e a bukást, így megkímélve szerelme életét, vagy angyal marad úgy, hogy szerelmét megölik. Micah nem gondolkozott sokáig, inkább a bukást választotta – szárnyait letépték, őt magát a Földre taszították. Nem szomorkodott sokáig, hamar rátalált a férfire, akibe beleszeretett, és könnyedén magába bolondította. Bele sem gondolt, hogy halhatatlansága valószínűleg igencsak belerondítana a boldogságba… és végül nem is ez lett a probléma. A férfi számára az őrangyala elvesztése az élete elvesztését jelentette: a sors nem bánt kegyesen vele, rosszkor volt rossz helyen, és egy lövöldözés során halálos sebet kapott. Micah pedig bukott angyalként nem tehetett semmit. Végignézte, ahogy a szerelme, akiért a sorsát is feláldozta, meghal. Élete azóta gyökeresen megváltozott. Megélhetését mindig más munkából biztosította, viszont a jelenlegi a legjövedelmezőbb. Táncos, erotikus, de nem sztriptíz táncokat lejt egy nem akármilyen klubban. Külső szemmel nézve átlagos hely, de valójában a vendégeknek legalább fele mindig vámpír. Micah élvezi a munkáját, hiszen semmilyen szexuális kötelezettsége nincs a vendégek felé, de mégis… ha valakit megkíván, elég egy mosoly, és az övé.

Hobby: -

Foglalkozás: táncos

Extrák: Bukott angyal. Bűnei a sóvárgás mellett mára már a kevélység és a bujaság is.

Engedélyezve: 2010. 12. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).