Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Joy Adams (kitalált)
Kategória: Hentai
Feltöltő: gab287

Kor: 23

Külső leírás: Van, aki kedvtelve, elismerően, vagy csodálattal bámulja meg, van aki undorral, lenézően, vagy megvetően. Egy biztos, hogy százhetvenhét centiméteres magasságával, és nyolcvanhét kilónyi, kőkemény, szín tiszta izom testével Joy-ra senki sem képes közömbösen tekinteni. Elképesztő izomzata ellenére, Joy meg tudta őrizni nőies arányait, és vonalait – már amennyire a hatalmas izmokat persze, nőiesnek tekinthetjük. Lábai feltűnően hosszúak, csípője izgalmasan, nőiesen ível, kőkemény, kerek, ingerlően domborodó sportfenekét minden férfi nyálát csorgatva bámulja meg az utcán. Szín tiszta izom dereka karcsú, mint egy modellé, hasizmainak minden egyes apró kis kockája ellazítva is tökéletesen rajzolódik ki. Mellei feszesek, gömbölyűek, olyannyira, hogy mindenkinek meggyőződése, hogy két, hatalmas, szilikon-hegyet lát. Háta, vállai szélesek, még vékonyabbnak mutatva amúgy is feltűnően karcsú derekát, bicepszei láttán a legtöbb férfi elsárgul az irigységtől. Modellszerű testét tökéletesen kidolgozott, látványosan dagadó, kőkemény izomkötegek borítják. Egyébként is kreolos bőre rendszeres, és gyakori szoláriumozástól bronzbarna, hibátlan, szinte fénylően sima, mint egy testápoló reklám. Arca fotómodell szépségű, rosszlányos, izgalmas felhanggal, szemei macskásan ferde vágásúak, két, azúrkék ékkőként ragyognak gyönyörűen ívelt, sötét szemöldöke alatt. Orra apró, fitos, ajkai csókolni valóan duzzadtak. Haja hátközépig érő, kékes fényű, fekete zuhatagként omlik vállaira. Joy nagyon csajos viselkedésű lány, és ez öltözködésében is megnyilvánul. Nem szereti elrejteni rendkívüli adottságait, mindig a lehető legapróbb ruhákban mutatkozik, hogy mindenki megcsodálhassa tökéletesen faragott, szín tiszta izom testét. Apró miniszoknyák, feszes sortok, farmerek, pirinyó, vagy feszes topok, minimum tizenhárom centis tűsarkak. Kiváló érzékkel sminkeli magát – nélküle sosem mozdul ki otthonról – amit egyébként viszonylag bátran használ, de rendkívül ízlésesen.

Jellem: Joy első pillantásra egy nagyon vidám, határozott csaj. Tisztában van nem mindennapi megjelenésével, és erre még rá is játszik. Azokkal, akik a megjelenését ócsárolják, nagyon lekezelő tud lenni, és előszeretettel szégyeníti meg őket azzal, hogy neki mennyivel nagyobbak az izmai, vagy mennyivel erősebb, kitartóbb, atletikusabb a másiknál. De persze sokan vannak, akiknek viszont tetszik a kinézete, amire Joy egyébként nagyon büszke. Bár nem ő választotta, megszerette ezt az életmódot, és élvezi az eredményét. Ugyanakkor egy hatalmas adag kisebbrendűségi komplexus is szorult a lányba, mérhetetlenül butának tartja magát, aki még arra sem volt képes, hogy megtanuljon olvasni. Tulajdonképpen semmire sem tartja magát, leginkább egy fej káposztával tekinti egyenértékűnek magát. Mivel másra nem tartja magát alkalmasnak, abban a szubkultúrában próbál érvényesülni, ami tulajdonképpen létrehozta őt. Kicsit elferdült szexuális ízlésű férfiak szexuális fantáziáit elégíti ki: legyőzi őket szkanderban, birkózásban, megszégyeníti őket a fizikai fölényével, minden ez irányú, beteges vágyukat valóra váltja. Megjátssza feléjük, hogy ez az, amire neki is szüksége van, elhiteti velük, hogy élvezi, hogy súlyzónak használja őket, vagy legyűri őket harcban, és kiszorítja belőlük a szuszt is. Belül azonban pont arra vágyik, hogy érkezzen végre egy férfi, aki magasabb, mint ő a legvadabb tűsarkújában – ami nem annyira könnyű, mert akkor bizony több, mint százkilencven centi magas! – nagyobb a bicepsze, mint az övé, és aki úgy szereti őt, ahogy van. Aki mellett nőnek érezheti magát, nem pedig egy cirkuszi látványosságnak.

Élettörténet: A szüleiről semmit sem tud. A legkorábbi emlékei egy árvaházból valók, ahonnan nem egészen hat évesen került el, egy eléggé beteg elméjű pasashoz. Ez a férfi – Uriel-nek szólíttata magát – nem elég, hogy pedofil volt, ráadásul még a különösen izmos kislányokra izgult. Ilyen persze nem nagyon létezett, ezért elhatározta, hogy amint elegendő vagyona lesz, nevel magának egy ilyen kis játékszert. Amikor minden összejött beteges tervének a megvalósításához, Joy-t kivette az árvaházból – megtetszett neki kreolos bőre, és ragyogó azúrkék szemei – és orvosokat, biokémikusokat, és edzőket fogadott, hogy a kislányból minél izmosabb kislányt „gyártsanak” neki. Joy élete innentől kezdve edzéssel, keféléssel, és tanulással telt. Igen, tanulással, mégpedig, hogy hogyan kell szexuális ragadozóként viselkedni, és kihasználni a férfiakat a saját kielégülése érdekében. Köszönhetően a testébe juttatott elképesztő mennyiségű, legkülönbözőbb fajta izomépítő szereknek, és a töménytelen mennyiségű edzésnek, a kislány mindössze két év alatt úgy nézett ki, mint egy tornász, akit kicsit felfújtak. Persze, Uriel egyre kevésbé bírt az ösztöneivel, ahogy Joy izmai fejlődtek, és élvezettel élte ki minden beteges szexuális vágyát a kislányon. Ezek nem csupán szexet jelentettek, hanem mindenféle szerepjátékokat, és hogy Joy-nak dominánsan kellett viselkednie vele szemben, megalázni, kihasználnia Uriel-t, a saját szexuális kielégülése érdekében. Uriel nagyjából tizenkét évesen kezdett ráunni Joy-ra, aki kezdett kinőni abból a korból, ami őt igazán izgalomba hozza. Még nem volt tizenhárom, hogy mikor eladta egy hasonló, beteg elméjű pasasnak – név szerint Dario-nak – aki viszont nagyjából ettől a kortól kezdett bezsongani. Joy ekkor már nagyjából úgy nézett ki, mint egy könnyűsúlyú testépítő bajnok. Persze itt is folytatódtak az edzések, és új tulajdonosa is mindent bevetett, hogy Joy testéből a legtöbbet hozzák ki. Az, hogy – a testébe juttatott, ipari mennyiségű szteroid, egyéb hormon, és izomnövelő szer ellenére – a lánynak nem nőtt szakálla, pénisze, és megmaradt nőnek, a természet egy megmagyarázhatatlan csodája, és egyáltalán nem Joy tulajdonosán, vagy a neki dolgozó orvosokon, és biokémikusokon múlott. Azonban idővel Dario is kezdett ráunni a lányra, aki kezdett felnőtt nővé cseperedni, így Dario is túladott rajta, amikor Joy tizennyolc lett. Egy stricihez került, akinek voltak speciális ízlésű ügyfelei is, és a bukott angyal arcú, herkulesi izomzatú leányzó remekül illett a palettába. Joy itt két évet húzott le, mire megszökött. Messzire elhagyta azt a várost, ahol gyermekkorát élte, és jelenleg egy bárban egzotikus táncosként és felnőtt szórakoztatóként éli életét.

Hobby: Testépítés, ismeretterjesztő filmek, rajzolás

Foglalkozás: Táncos, és felnőtt szórakoztató

Extrák: Joy analfabéta. Amikor tanítani próbálták, hamar kiderült, hogy gyakorlatilag képtelen megtanulni írni-olvasni, így amikor az első nehézségek felmerültek, nem is erőltették tovább, és nem is keresték az okokat. A valóságban Joy egyike annak a néhány embernek a világon, akik különösen súlyos diszlexiában szenvednek, és agyuk egyszerűen képtelen kezelni, feldolgozni az írott betűket. Ő ezt úgy éli meg, hogy egyszerűen még ehhez is hülye, emiatt gyakorlatilag mindenkinél alacsonyabb rendűnek tartja magát. *** Kiváló memóriája van, amit egyszer látott, vagy hallott, azt szinte hibátlanul, tökéletesen megjegyzi. *** Iskolába nem járt, és nem is nagyon tanították. Amit ma a világról tud, azt ismeretterjesztő filmekből tanulta. Mindennap legalább egy-másfél órát szentel annak, hogy ismeretterjesztő filmeket nézzen. *** Mivel analfabéta, így jogosítványa sincsen. Biciklivel, és gyalog közlekedik. *** Természetesen minden nap, keményen edz, mint egy profi testépítő versenyző.

Engedélyezve: 2010. 12. 24.

Módosítva: 2010. 12. 24. 11:58:42
Módosította: gab287

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).