Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Takewaki Sachi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 18

Külső leírás: Átlagos magasságú, vékony fiú. Bőre világos, rengeteg helyen borítják sebhelyek, a régi bánásmód csúf nyomai. Ilyenek a csuklóját díszítő vágások nyomai, amit karkötőkkel, kendőkkel, és egyéb szeretett kiegészítőkkel igyekszik takarni. Ruhatára nem áll sok darabból, és azok sem a legdivatosabbak, de igyekszik nem túl szakadt utcagyereknek kinézni. Haját még egy lázadozó pillanatában festette rózsaszínre, alul a hosszabb tincseket pedig lilára, de mára már nagyon megkedvelte, semmi pénzért nem válna meg tőle. Szintén egy ilyen pillanat következménye a tenyerét díszítő nonfiguratív tetoválás. Szemei gyönyörű szürkéskék színben játszanak, ám a bal még kis korában megsérült, ezért mások számára talán kicsit ijesztő heg veszi körbe, nem ritka, hogy be is vérzik.

Jellem: Magányos, de igazán talpra esett. Sosem volt igazán barátja, ő maga sem érti miért, hiszen próbálkozott. Jó humora, kedves természete van, de érezni rajta a hosszú évek szenvedését. Könnyedén szóba elegyedik bárkivel, de ez még nem azt jelenti, hogy teljesen meg is bízik benne. Gyorsan forog az agya, gyorsan föltalálja magát. Beleverték az alázatot, ugyanakkor megfogadta, hogy innentől nem tűri, hogy bántsák akár őt, akár egy hozzá közel álló személyt. Önbizalma szinte egyáltalán nincs, ám ha zenél ez nem látszik meg rajta. Olyankor mintha egy másik énjét kapná elő. Nagyon könnyű megbántani, akár egy rossz szó elveheti a kedvét hosszú időre bármitől. Érzelmileg igencsak labilis. Utálja, ha szóba hozzák családját, egyáltalán nem szeret rólunk beszélni. Nem igazán vágyik másra, csak egy kis szeretetre. Szeretné már megtapasztalni, milyen ha tényleg tartozhat valahová, ha tényleg törődik vele valaki.

Élettörténet: Nincsenek testvérei, ő is csupán egy 'becsúszott' gyerek. Szülei egyáltalán nem tervezték, és sosem szerették igazán. Egy teherként tekintettek rá, amit mintha valaki más akasztott volna a nyakukba. Édesapja elismert zenész volt, rengeteget turnézott együttesével, de mint a legtöbb hírességet, őt is elragadta az alkohol, és a drog világa. Egyre inkább lerobbant, karrierje félbe tört, és ez kihatott családjára is. Egyre gyakrabban verte feleségét is fiát is, akik nem mertek ellenkezni. Ebben kellett Sachinak felnőnie. Egyszer még az öngyilkossággal is megpróbálkozott, de sajnos megmentették. Ez után az eset után akkora büntetést kapott, hogy sosem mert újra próbálkozni. Mindezek mellett, apja egy józan pillanatában gitár tanárhoz küldte fiát, talán ezzel téve az egyetlen jót életében. Szorgosan tanult énekelni, gitározni, az volt a célja, hogy minél hamarabb elmenekülhessen otthonról. Utolsó éveiben már gyakran tett lázadozó lépéseket, amiket apja a megszokott veréssel jutalmazott. Leérettségizett, összeszedte holmiját, és otthagyta azt a terrort, amiben föl kellett nőnie. Jelenleg utcán él, zenélésből próbálja fönntartani magát, igyekszik valahogy összeszedni annyi pénzt hogy téli hónapokra szállást bérelhessen magának.

Hobby: gitározás, éneklés, felhők nézegetése

Foglalkozás: utcazenész

Extrák: Nagyon szereti a kiegészítőket, kivéve az öveket, amiktől kicsit talán fél is.

Engedélyezve: 2010. 12. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).