Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alexis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jay

Kor: Több száz, de körülbelül 18-nak néz ki.

Külső leírás: Ha jobban megnézi ember, vonásai nem éppen a klasszikus nőideál ismérvei szerint formálódtak. Haja dús és vörös, de többnyire kócosan keretezi ovális arcát, a fésű láthatólag nem tartozik a kedvenc tárgyai közé. Kósza tincsei mögül sötétkék szempár fénylik elő, tekintete hihetetlenül mély, mint egy szakadék, de furcsán lélektelen is (ráadásul erre még nagy pupillái is rátesznek egy lapáttal). Kis orra pimasz hatást is kelthetne, telt ajkai érzékiségről, szenvedélyről árulkodhatnának, ha nem töltené be egész lényét valami furcsa, érzelmektől mentes aura. Alakja karcsú, de nem törékeny, bőre porcelánfehér. Míg más természetfeletti lény külseje rabul ejtő, igézően szép, ha ő nem akarja, nem veszik észre. Legfeljebb valami nyugtalanságot hagy maga után, ami ha megérinti az embert, nehéz tőle szabadulni.

Jellem: Alexis az ellentmondásos természet mintapéldánya. Általában arca kifejezéstelen, mozgása nyugodt, nem tesz felesleges mozdulatokat, de ha kell, nagyon fürge. Ebből is látszik: szinte semmivel nem lehet kihozni a sodrából, ám ha mégis, akkor égszakadás, földindulás… Ha eltekintünk érzelemmentességétől, nagyon érdeklődő, tudásszomja szinte kielégíthetetlen. Ha egyedül van, halomszámra olvassa a könyveket, kedvenc témái a szépirodalom, a történelem, és bizony nem veti meg a harcművészeteket sem, amiket szenvedélyesen, gyakran és keményen űz. Harmadik nagy szerelme a zene, amiben igen tehetséges. Egyedül tanult meg gitározni és zongorázni, órákig képes elmerülni a hangok világában, megbabonázva hallgat minden szép dallamot. Mivel sírni sosem szokott, zenében fejez ki mindent. Csak meg kell hallgatni saját szerzeményeit és árad belőle a személyisége. Mindemellett karakteres, tiszta, erős hangja van, bár hallatni nem sokat szokta. Jellemző még rá a fekete humor és általános szarkazmusa, ami semmit sem kímél, ha úgy hozza a helyzet. És mindezek után hatalmas titka van: imádja az édességet. Kedvence a csokoládé, amiből rengeteget fel tud falni, bár ezt se sokan tudják róla… Sok minden rejtőzik benne, ha valaki veszi (a nem is kicsi) fáradságot, hogy kicsit mélyebbre nézzen a világot gyűlölő bukottnál.

Élettörténet: Anyja égi angyal volt, aki még fajtársai közül is kiemelkedett szelíd szépségével, bájos vonásait sokan irigyelhették. Amilyen gyönyörű volt, ugyanolyan kedves, visszafogott, mosolygós is, valamint rendkívül kötelességtudó. A harchoz nem értett sokat, távol maradt a bukott angyalokkal vívott kemény csatáktól. Sokáig nem is találkozott eggyel se ezek közül a félelmetes lények közül, mígnem egy napon egy titokzatos, jóképű férfi szerelmet vallott neki és szenvedélyes románcba keveredtek. Ám mikor a varázslatos széptevőről kiderült, hogy valójában egy bukott angyal, a lány teljesen összetört. Nem akart rosszat tenni, de fogalma sem volt róla, hogy mibe ment bele… Bűnét ugyan megbocsátották, de büntetésből elszakították tiltott szerelme gyümölcsétől. Alexis ugyan fehér szárnyakkal jött a világra, de miután letaszították, hófehér tollai éjfeketére sötétedtek. Évekig szenvedett hasonló sorsú társai között, de gyűlölte Lucifer birodalmát, s végül mikor elég erős lett, elszökött, s ezzel végleg kivívta a bukott angyalok haragját, akik eddig sem tartották közéjük valónak, de most már halálosan gyűlölték, megvetették. Alexisnek nem volt hová mennie, mennyben, pokolban, mindenhol kegyvesztett lett. Most többnyire emberi alakban vándorol a világban. Érzelmeit mélyen elásta magában, ám szüleinek sosem bocsátott meg, hogy mivé tették. Nem keresi a bajt, de szorgalmasan élezgeti kardját, hiszen olykor-olykor nem ússza meg az angyalokkal vagy démonokkal való találkozást. Próbál minél erősebb lenni és minél több tudást összeszedni, miközben céltalanul kóborol a világban, kétségbeesetten keresve valamit. Hogy mit, azt ő maga sem tudja. Talán egy otthont, szeretetet… vagy önmagát. De van valami, amit önmagának sem fog tudni soha megbocsátani: hogy elbukott.

Hobby: Olvasás, csokievés, történelem, edzés, sötétben ücsörgés, plafon bámulása, zenélés, éneklés, esőben ázás, csillagnézés, harc.

Foglalkozás: Nincs.

Extrák: Fegyvere egy ikerkatana, amit Bosszúállónak hívnak. Telekinézisre is képes és a mérgeket is jól ismeri, de a mágiához nem ért. Eredeti nevét nem használja, többnyire Scarlet Monroe-ként mutatkozik be.

Engedélyezve: 2010. 12. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).