Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Salome la Rouge (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Kita

Kor: 19

Külső leírás: Haja rettentően hosszú, göndör loknis, ragyogó tűzvörös. Hosszú tincseit egészen a földön húzná, ha nem fogatná fel egy vastag és hosszú fonatban, de még így is egészen a térdéig omlik. Bőre puha, márványfehér, mintha belülről ragyogna, keze állandóan hűvös, nyugtató illatú. Arca szépen metszett, aki látja, először nem hisz a szemének, a következő pillantásra belehabarodik, a harmadikra a foglya lesz. Szemei ragyogó kékek, mintha a veséjébe látna mindenkinek első pillantásra, mély, sugárzó, pásztázó; olyan csodálatos azúrkék, hogy még a szeme fehérje is mintha halványan derengene. Alakja kifogástalan, karcsú, ott domborodik, ahol kell, a mellei feszesek, hosszúak a combjai, karcsú karjaival mintha magához ölelné az egész világot. Az illata megnyugtató, mégis megrészegítő, a mosolya varázslatos, mint amikor az első reggeli pírban nyílik ki először egy virág.

Jellem: Kedves, ragyogó, frissítő, mint egy tavaszi zápor. Mindenhol ott van ahol kell, mindenkinek azt mondja, ami megnyugtatja, ami kellemes a lelkének, de sohasem hazudik. Ha nem akar rosszat mondani, inkább hallgat. Határozott, az igaza mellett mindig kiáll, mindenkivel feltétlenül kedves, kicsit talán naiv is, szinte mindig mosolyog és tökéletesen udvarias; de csak egyszer, egyetlen egyszer jöjjön ki a sodrából, azt senki se keni a hajára, amit kap, és nagyon-nagyon nehéz kiengesztelni. A haragja viszont hamar átmegy szomorúságba, és olyankor kék szemei borúsak, mint a ködös téli éjszakák, hiába mosolyog a szája.

Élettörténet: Ragyogó természetét, természetszeretetét onnan szerezte, hogy nagymamája javasasszony volt, és a kicsi lány sokat sündörgött a szoknyája körül; megtanulta kezelni az embereket és az állatokat. Egy parfümolajakat áruló üzletben dolgozik, mindenkinek mindig megtalálja a legtökéletesebb illatot, ami megnyugtatja; a mennyben érzi magát tőle. Mindig különleges illatok lengik körül a testét, maga is keveri a csodálatos parfümöket – a kis üzlet virágzik, elhozza a földi mennyet az embereknek.

Hobby: parfümkeverés, tánc - csodálatos táncos

Foglalkozás: parfümkészítő

Extrák: Ludwig Kakumei c. manga // kivételesen csodálatosan táncol.

Engedélyezve: 2010. 12. 16.

Módosítva: 2010. 12. 16. 20:47:14
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).