Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mizore Shirayuki
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: darkrukia

Kor: 18

Külső leírás: Lila vállig érő haja van és szürkés-lila szemei.Nagyon sokszor álmodozik, így szemei gyakran ködösűlnek el és ilyenkor jégkékre váltanak. Törékeny és porcellán-fehér teste van. Általában szabadidő ruhában szokott lenni és gyűlőli az iskolai egyenruhát. Van egy medál a nyakában, amit kiskorában apja adott neki. Ruhái kihívóak, szereti, ha a szellő érinti bőrét, ezért minél több rész marad rajta fedetlen.

Jellem: Elég zárkózott típus. Nehezen barátkozik, de barátaiban mindig megbízik és segít nekik. Imádja a havat és a jeget, ami az erejét is képezi. Nem beszél sokat, elég hallgatag. Nehezen beszél magáról, ezért kicsit rejtélyes is. Szereti, ha valakit fel tudja húzni és az ideges lesz.

Élettörténet: Apjáról nem tudni semmit. Anyja színésznő és nem nagyon szereti a lányát. Talán innen jön Mizore zárkózottsága. Kiskorában nagyon félt az anyjától,mert folyton megverte, így a padláson keresett menedéket, ahol mindig jól megvolt egyedül. Van egy házinyuszija, akit nagyon szeret és sokat játszik vele. Talán mondhatjuk, hogy neki a legfontosabb barátja. A suliban egyszer meg akarta erőszakolni egy tanár, de ő gyorsabb volt és jól elintézte zaklatóját.

Hobby: Idegesíteni a tanárokat és áthágni a szabályokat.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Anime: Rozario + Vampire. Az animében más jellem, de van hasonlóság. A "Shirayuki" jelentése "fehér hó", "hófehér". Szereti a meggyes ízt, így gyakran nyalókázik óra alatt is.

Engedélyezve: 2010. 12. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).