Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Joshua Doren
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 18

Külső leírás: Borzas, világosszőke tincseit, minden próbálkozása ellenére, sose sikerül elegáns frizurába rendezni, azok szinte külön életet élnek, és vígan meredeznek a négy égtáj felé. Szemszíne az ibolyás kék, és a világoskék között őrlődik, a megvilágítástól függ, épp melyik veszi át az uralmat. Arcjátéka hihetetlenül kifejező, az érzelmi skálája minden egyes szereplőjét képes rajta felvonultatni, többnyire akaratlanul. A kisfiús durcától, a világfájdalomtól kezdve, a vidám mosolyokig, minden leolvasható róla, olyan mint egy nyitott könyv, csak veszélyes kézbe venni, mert az ember könnyen belefeledkezik. Se nem magas, se nem alacsony, teljesen átlag magasságú, nem kifejezetten erős vagy izmos, de jó erőnlétben van. Bőre világos, és szerencsétlenkedései ellenére, semmi nem hagyott nyomot rajta, puha és hibátlan. Nincs oda a a nagy és hosszú köpenyegekért, csak akkor hordja őket, ha mestere nagyon erősködik. Máskor egyszerű nadrág és ing összeállításban kóricál, és csak a bal kezén látható mágikus borostyán árulkodik mágusi hivatásáról, na meg a kisugárzása.

Jellem: Képes komoly fejfájást okozni bárkinek, még a legtürelmesebbek idegeit is kikezdi néha, mégis mindenki szereti, sokszor maguk se értik miért. Nem egyszerű eset, az már biztos. Makacs és önfejű, ha valamit elhatároz, nincs érv, legyen bármilyen értelmes, ami lebeszélhetné róla. Pimasz és szókimondó, de tiszteli annyira feljebbvalóit, hogy képes legyen elnézést kérni. Ellenben az idegenekkel szemben veszettül bizalmatlan, és sose fogja vissza csípős nyelvét. Kedvessége és jóindulata dacára, nem egyszer okozott bajt másoknak, hirtelen természetével, és pokoli balszerencséjével. Mágiája igen nagy, főként az elemmágia van erőfölényben benne. Sajnos azonban az egyetlen elem, amit hiba nélkül, tökéletesen használ, az a víz. Legyen szó ködről, jégről, bármilyen vízalapú dologról, könnyűszerrel bánik vele. A többi elem viszont... nos, jobb ha nem kerül a közelébe egyik se, különben természeti katasztrófa a vége. Enyhe kétbalkezessége miatt, gyakran keseredik neki, de végül az elszúrt dolgok csak ösztönzőbben hatnak rá, és újult erővel vág bele a tanulásba.

Élettörténet: Hetedik fiú, hetedik fia, így a világ nagy bánatára, jelentős varázserő birtokosa. Szülei egyszerű farmerek, és annak ellenére, hogy apjának volt némi varázsereje, sose tanulta meg használni. Josh még csak öt éves volt, mikor bátyai addig szekálták, míg hisztizés közepette, fel nem robbantotta az esővíz gyűjtésére szolgáló hordót, ezzel felhívva varázserejére a figyelmet. Hét éves koráig még családjával élt, és testvérei nagyon élvezték, mikor egy-egy újabb trükkel állt elő, de végül szülei úgy érezték, muszáj lesz megtanulnia kontrollálni, így tanoncként egy híres mágushoz küldték. Az alapokat hamar megtanulta, és ha odafigyelt, a nehezebb dolgokkal se volt gondja, csakhogy ő túl gyakran ment/megy a saját feje után. Legnagyobb húzás az volt, mikor mesterét véletlenül belezárta egy üvegkoponyába, és szerencsétlen hetekig onnan tanította, míg végül képessé nem vált, hogy kiszabadítsa. Tanítója nagy aggodalmára, Josh varázsereje már meghaladta az övét, de még nem érett meg a használatára.

Hobby: vízmágia, régi tekercsek olvasgatása, lovaglás, kóborlás az éjszakai erdőben

Foglalkozás: tanonc

Extrák: **A borostyán elvileg segít neki a koncentrálásban, és visszafogja kicsit az erejét, de eddig nem sokat értek vele.** Sokszor látogatja családját, és minden elrontott tette ellenére, még nemesek is gyakran kérik a segítségét. ** Egy ősi tekercset keres, amiben az életelixír receptje van, mert a mágiájának köszönhetően, ő átlagon felüli élettartalmat kapott, de retteg a tudattól, hogy akár száz éveket is élhet a családja nélkül.**

Engedélyezve: 2010. 12. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).