Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tennmaru Lynn
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nakamura_Sheeny

Kor: 28

Külső leírás: Fekete, majdnem vállig érő haj..., sötétbarna, majdnem feketés szemek. Nem viszi túlzásba az öltözködést, egy sortban megy egy topban elvan a csaj nyári időkben, és mikor hűvösebbre fordul az éghajlat, akkor is szereti a feszülős cuccokat, főleg fekete színben. Néha egy bokáig érő, hosszú fekete bőrkabátot hord. Nyakában egy nem túl nagy, de jól látható ezüstszínű keresztet hord.

Jellem: Nagyszájú, tipikus "keresem a bajt" karakter. Nem túl kedves, éles nyelve van, ironikus poénokat szór, valamitől mégis nagyon szerethető ez a vagány lány. Mert nagyon mélyre elásva valahol neki is van lelke, és érző szíve. Legfontosabb dolog számára a pénz, meg hogy legyen mit bedobnia, ami legtöbbször whisky. Már csak egy jó nő hiányzik neki, aki megszelídíti egy kicsit. Már ha tudja, de annak is örülne, ha valaki elviselné őt.

Élettörténet: Ő egy nem kívánt gyermekként látta meg a napvilágot, rögtön árvaházba adták, ami még nem is lett volna baj, ha nem a környék legrosszabb hírű intézményébe került volna. Itt hamar megedződött. Munkája nincsen, ha csak a bajkeresés nem számít annak. Pénzt orroz el rosszfiúk elől, és mindenféle lövöldözésekbe, verekedésekbe keveredik. Úgy látszik, hogy semmi célja nincs az életben. De hogy ez tényleg így van e, senki sem tudja, még ő maga se igazán.

Hobby: Sztriptíz bárok látogatása, iszogatás, és száguldozás a fekete '67-es Camaro SS-én

Foglalkozás: Minden bizonnyal fejvadász lenne, ha lenne munkája.

Extrák: Vállán egy tetoválás van, egy kanji jel, ami magyarul annyit jelent, hogy tigris. Ezen kívül a derekán nonfiguratív, szárnyszerű tetoválás található. Kedvenc fegyverei a 9mm-es, és a shotgun.

Engedélyezve: 2010. 11. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).