Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sabaku no Gaara
Kategória: Naruto
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 23

Külső leírás: 190 cm magas, izmos testalkatú férfi. Bőre sápadt, haja ellenben lángvörös. Homlokán egy írásjel van, amelynek jelentése „szeretet”. Elegáns metszésű, arisztokratikusan szép arca van, amely mindig kifejezéstelen. Szemei türkizkékek, és vérfagyasztóan jegesek. Senki nem képes vele tartósan szemkontaktust fenntartani, mert halálfélelmet keltően fagyos a pillantása. Még a legerősebb harcosok is meghunyászkodnak előtte. Általában bordó vagy barna tunikát hord, fekete nadrággal, vagy a kék-fehér kage ruhát. Hátán lévő dísztökben homok van, amelyet a chakrájával képes irányítani. Minden pocikájából sugárzik a hatalom, az erő és a fenyegetés. Félelmetes férfi...

Jellem: kegyetlen, hidegvérű gyilkos. Nem tisztel és becsül senkit Naruto-n kívül, szeretetre pedig nem képes. Nem tudja hogyan kell, mert őt sem szerette soha senki. A Kazekage posztot is csak azért kapta meg, mert ő a legerősebb ninja Suna-ban. Magányos, komor férfi.

Élettörténet: születése óta testében lakik a Shukaku nevű démon szelleme, amelynek köszönhetően meghalt az anyja, és a családjában mindenki gyűlölte érte. Saját apja többször is meg akarta öletni, mert veszélyesnek tartotta. Kiközösítették és megvetették, ezért magányos és szomorú gyermekkora volt. Mivel senkitől, soha nem kapott szeretet és törődést, lelke eltorzult, és gonosszá vált. Uzumaki Naruto-val a chounin vizsgán ismerkedett meg, és rokonlelket talált benne. A fiú ébresztette rá a valóságra, és azóta igyekszik visszafogni magát. A falujának sokat segített, és némi kötelességtudat is ébredt benne népe iránt.

Hobby: éjjelenként háztetőkön üldögél.

Foglalkozás: Kazekage

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Módosítva: 2011. 10. 30. 22:11:00
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).