Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yami Josei (Naitohime;halál)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 18( ismeretlen)

Külső leírás: Hosszú barna haját mindig lófarokba fogja és így térdig ér neki, egyébként meg a talajt súrolja. Igéző kék szemeit, melyek démoni énjénél feketék nem takarja frufruja. Ajkai vékonyak és szépen íveltek. Bőre csodás napbarnított, melyet csak szoláriumozással képes elérni, egyébként meg akár egy hulla olyan sápadt. 175 cm magas és igazán karcsú. Formás, nőies idomokkal rendelkezik. Keblei teltek, feneke formás. Csodás testét apró ruhák és páncélok fedik, már amennyire. Öltözete fekete és tele van csatolva fegyverekkel. Megjelenéséhez szorosan hozzá tartozik a két éles pengéjű kard, a sok kisebb tör. Ezenkívül gyakran van nála egy ostor vagy épp egy kasza., valamint két olyan kard melynek mindkét végénél penge van. Ruhái és páncélja is gyakran sárkánnyal díszített. Vajszínű szárnyai vannak, melyeket ritkán enged láttatni.

Jellem: Igyekszik ridegnek és határozottnak mutatni magát és elfedni gyermeki lelkét. Megfontolt, igazi vezér egyéniség. Önfejű, nem tűri hogy bárki is parancsolgasson neki. Nem tisztel senkit és semmit. Mindezek mellett imád játszani másokkal és általában úgy is kezeli új áldozatait akár a játékszereket. Precíz és akaratos. Türelmetlen és gyakran akar egyszerre mindent. Kényelemszerető, imádja az eleganciát. Harcias természet is és áldozatait nem igazán akarja átengedni másnak. Ragaszkodó típus, aki ha akar igazán jó hangulatot tud teremteni. Esetenként könnyen elveszti érdeklődését. Gyakran játszik egy nemtörődöm szerepet. Ha valakit meggyűlöl azt teljes szívéből tudja gyűlölni, de szeretni is így tud. Nem jó és nem is rossz, ő teljesen pártatlan.

Élettörténet: Nem sokat tudni származásáról, egyszerűen csak van. Már kicsiként is kitűnt a többiek közül és 18 évesen ő lett a halál. Már egész kiskorában is ellen szegült Lucifernek, de még az Úrnak is és mindig is azt vallotta hogy ő saját maga ura, neki nem parancsolhat senki. A harcművészeteket tökéletesen kitanulta és igyekezett a legjobb lenni. Sohasem állt a jó vagy épp rossz oldalon és igyekezett pártatlan maradni. Játékszenvedélye folyamatosan erősödött, ezét gyakran boldogított másokat: Lucifert és testvéreit, démonokat és ritkább esetekben angyalokat is. Az emberek mindig is fekete csuklyában képzelték el, valamint kaszával és bár ez igencsak idegesítette sosem bizonyította be hogy más lenne. A Naitohime nevet még elég régen Belial ragasztotta rá és ezzel igyekezett feldühíteni a lányt, de mára már sokan nevezik így. Mind az emberi mint a démoni világban hatalmas kastélyszerű házban él cselédekkel körülvéve, hatalmas pompában.

Hobby: mások boldogítása, bulizni és szórakozni, játszadozni

Foglalkozás: halál

Extrák: nevének jelentése: Yami = sötétség, Josei = úrnő ; Naitohime = éjhercegnő * ő maga a halál * hatalmas erő birtokában van * imádja az emberi világot, de csak mert sok jó dolgot talált ott, szoláriumot és bárokat. * jól harcol * általában mindig azokat boldogítja akiket ki nem állhat, így elsősorban a démonok valamint Luciferék kerülnek előtérbe nála * örök ellenszegülő * képes előhívni egy sárkányt, ami csak neki engedelmeskedik * ha dühös pusztít

Engedélyezve: 2010. 11. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).