Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Roy Mustang
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 29

Külső leírás: 173 cm magas férfi, akinek fekete, hátul rövid, elől hosszabb tincsek keretezik az arcát, még jobban kihangsúlyozva világos bőrének szépségét. Fekete szemeiből sose lehet kiolvasni, mire gondol éppen, de ha nem mosolyogna néha, szemöldökráncolása miatt mindig mérgesnek néznék. (Bár mosolya néha fenyegetőbb, mint komoly arca) Katonai egyenruhát visel, katonai csizmával és ügyel arra, hogy megjelenése mindig tökélete legyen. Szereléséhez tartozik egy fekete kabát is, valamint az elmaradhatatlan zsebóra, ami csak az alkimistáknak jár. Kesztyűit különleges anyagból készítették számára és transzmutációs körök díszítik őket. Velük könnyen tud szikrákat csiholni, amiket aztán az akaratával irányíthat. Esős időben azonban nem tud támadni, mivel átnedvesedett kesztyűi nem gyújtanak szikrákat. Ilyenkor védtelen.

Jellem: Nagyon intelligens és mindig az ellenfelei előtt jár egy lépéssel, de elég arrogáns és manipulatív is tud lenni. Az állatok közül a kutyákat szereti leginkább, mert azok olyan szolgalelkűek, hogy bármit megtesznek gazdájukért. Erős bűntudat gyötri, mert felettesei parancsára az isbahli háborúban ártatlan embereket kellett ölnie. Azért akar a hadsereg vezetője lenni, hogy többet ne kelljen ilyen kegyetlen paracsokat akarata ellenére végrehajtania.

Élettörténet: Nagyon fiatalon csatlakozott a hadseregbe és ment el az Isbahlban folyó háborúba. Az itteni események mély nyomot hagytak benne. Amikor hall az Elric fivérek humán transmutációjáról, meglátogatja a fiúkat és javasolja nekik, hogy lépjenek be az állami alkimisták közé, mert a hadseregen keresztül nagyobb lehetőségük van kutakodni és hamarabb megtalálják a megoldást Al testének és Ed végtagjainak a visszahozására. Alt utólag mégis lebeszélték a hadsereghez csatlakozásról, mert rájöttek volna üres páncélja láttán a fiúk bűnére.

Hobby: Edward bosszantása

Foglalkozás: Állami alkimista. Ő a hadseregben az ezredes és a Führertől a Láng Alkimista nevet kapta, amikor a hadseregbe lépett.

Extrák: Anime: Fullmetal Alchemist

Engedélyezve: 2010. 09. 10.
2010. 12. 22.

Módosítva: 2010. 12. 22. 18:41:06
Módosította: yoshizawa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).