Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Megan Lawless
Kategória: Hentai
Feltöltő: Airi-chan

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú, fekete haját tépettre vágatja, amiben legtöbbször mindenféle dísz lóg. Elég magas, kis híján 170 centi, kellően izmos, de nem túlságosan. Napszemüveg nélkül nagyon ritkán látni, mivel gyönyörű kék szemeit nem szereti mutogatni akárkinek. Mindkét füle többször át van szúrva, de piercingje és tetoválása nincs, mivel nem szeretné testét maradandóan megjelölni. Szemeit sosem festi, legfeljebb egy fekete szemceruzával húzza ki vékonyan, száját azonban mindig feltűnő színnel emeli ki. Gyakran látható sötét, illetve fekete ruhákban, azonban egy-egy alkalomra szívesen vesz fel világosabb, színes ruhákat. Ékszereket azonban mindig, mindenfélét, legyen bármilyen alkalom is.

Jellem: Hihetetlenül magas intelligenciával és logikával rendelkezik, emiatt hihetetlenül gyorsan sajátít el bármilyen anyagot. A külvilág felé pimasz, magabiztos nő, ezt kamaszkorában építette ki magában. Életében gyakran szembesült az emberek rossz természetével, ezért nagyon magába zárkózott, igazi énjét senkinek sem mutatja meg, pedig ez az énje a szokásosnál is érzékenyebb… Azonban ő is nő, szeretetre, feltétlen hűségre vágyik, egy olyan emberre, akire bátran rábízhatja az életét.

Élettörténet: Szüleit nem ismerte, egyéves kora előtt árvaházba adták, így azt sem tudja, hogy élnek-e még. Az árvaházban sokszor bántották, az igazgató többször is megerőszakolta. Emiatt teljesen magába forduló személyiség lett, emiatt néha még többet bántották. Ebben az időben tanult meg balettozni, ez jelentette számára a menedéket. 16 évesen ellógott a számára poklot jelentő intézményből, s ezután nem sokkal, még a 17. születésnapja előtt zenekart alapított, csupa hozzá hasonló sorsú gyerekből. Fél éven belül a világ zenei élvonalában találták magukat, ez pedig együtt járt az újságírók áradatával, akik hamarosan rájöttek a zenekar sötét múltjára. Megan összeomlott, s azonnal kiszállt a bandából, amely mára a világ legismertebb bandája lett. A lány kiemelkedő intelligenciájának köszönhetően két év alatt tanárrá képezte ki magát, s azonnal munkába is állt, mint ének-zene, balett és kémia tanárnő.

Hobby: Álruhában összejönni hajdani zenekarával, megoldani diákjainak lelki gondjait

Foglalkozás: Tanár egy városi középiskolában, balettet is tanít mellékes keresetként

Extrák: Bal kezének kisujját egy gyerekkori baleset miatt nem tudja mozgatni

Engedélyezve: 2010. 11. 27.

Módosítva: 2010. 11. 27. 21:28:00
Módosította: Airi-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).