Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hone Senshi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 23 ( valódit nem tudni)

Külső leírás: Fenékig érő hosszú fekete haja van és igéző fekete szeme, mellyel rabul ejt bárkit. Bőre világos és bársonyos. Ajkai halvány rózsaszínek és teltek. Frufruja derekáig ér, ezért néha szemébe lóg. Szemei mindig keserűségtől csillognak. 170 cm magas és mindössze 53 kg. Nőiesen telt idomokkal rendelkezik, melyet szimplán egy fekete hálós ruhával takar, így bőre itt-ott látszik belőle. Kezére fém szerkezet van erősítve és ezek végződnek karomban. Bokájára akárcsak csuklójától könyökéig olyan fekete szövet van mint amilyen ruhája. Szárnyai csontból vannak, de képes repülésre használni őket.

Jellem: Zárkózott, megtört lélek. Nem tud bizonyos helyzeteket hogy kezelni, így származását és erejét sem. Nem vágyik örök életre, hatalomra. Gyakran blokkol le szituációkban. Félénk lány és a légynek sem képes ártani. Nincs saját akarata, azt teszi amit mások javasolnak neki. Egyedül néha, sőt elég gyakran döntésképtelen. Vágyik az emberi életre és az igaz szeretetre, de tudja hogy sosem kaphatja meg.

Élettörténet: Nem tudni mikor és hol született, minthogy azt sem milyen szülők gyermekének. Egyszerűen csak ezen a világon van. Neki sincsenek emlékei múltjából. Csupán arra emlékszik, hogy az óceán partján tért magához teljesen meztelenül. Egy középkorú nő vitettette be kórházba. Az orvosok szóltak a rendőrségnek és a tv is beszélt róla, hátha valaki majd jelentkezik az amnéziás lányért. De nem így lett. Senki sem kereste és eltűnését sem jelentették. A kórházból hamar megszökött és azóta is hol itt, hol pedig amott él és keresi múltját. Képességét még kórházi idejében felfedezte és tökéletesítette. Mára már képes úgy átalakítani csontjait, hogy fegyverként legyen képes használni saját testét. Talán évszázadok óta ezen a földön él, de az is lehet hogy csak aznap jött létre mikor rátaláltak.

Hobby: emberek figyelése házak tetejéről, csillagok nézése, óceánparton üldögélés

Foglalkozás: nincs neki, démon szerűség

Extrák: A saját csontjaiból képes fegyvert "készíteni" * nagyon nehezen törik, strapabíró * törések esetén helyre állítja saját magát (kitörik a nyakát helyre állítja) * nehéz elpusztítani, megölésére még nincs mód * nevének jelentése: csont harcos * pontos faját nem tudni, nincsenek más hozzá hasonlóak * egy igazi csont ember

Engedélyezve: 2010. 11. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).