Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: William Ramsay
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Felicity

Kor: 28

Külső leírás: William első ránézésre sokkal inkább nézz ki modellnek, mint vállalatti igazgatónak. Megjelenése mindig szívdöglesztő vagy akár mondhatni bugyi nedvesítő. Magas finoman izmos testalkatú. Jó géneket örökölt, de meg is dolgozott, azért, hogy ilyen tökéletes teste legyen. Hetente kétszer jár edzeni és bár megtehetné, hogy saját edzőterme legyen otthon, de szereti mutogatni magát, arról nem is beszélve, hogy nincs is jobb egy kimerítő edzés után, levezetőként elkapni egy édes kis ukét a zuhanyzóba vagy éppen a szaunába még forróbbá tenni a levegőt, egy arra tévedő szépség társaságában. A bőre a fehér, de őt nem zavarja, sőt kifejezetten szereti, nem fáradság számára az se, amikor alaposan be kell kennie magát, hogy le ne égjen. Fekete haja és tekintete, igen csak elüt sápadt bőrétől, ez csak még jobban kiemeli a többi ember között. Arca lágy vonású, mégis férfias. Munkában mindig elegánsan öltözködik, de szabadidejében előszeretettel szeret kihívó ruhákat felvenni. Mindkét füle ki van lőve, az egyikben két fülbevalló található, a másikban pedig három. Jobb ujján egy pecsétgyűrűt visel, valamit egy nonfiguratív tetoválással is rendelkezik.

Jellem: Will rendkívül összetett személyiség. Amikor munkáról van szó mindig megfontolt, komoly, összeszedett, agyafúrt és sikerorientált, addig nem nyugszik, amíg meg nem kötik vele az éppen aktuális üzletet. Nagyon jó vezető, élmény vele dolgozni. Mikor lekerül róla az öltöny, akkor viszont egy szexuális ragadozó válik. Nagyon perverz és sexéhes férfi, aki előszeretettel csalja ágyába mindkét nemet. Nagyon jól ért a csábításhoz, szinte a vérében van, így ha valakit kinézz, magának az nem menekül. Nem volt még igazán komoly kapcsolata, de nem azért, mert nem hisz benne, csupán még nem találta meg az igazit, aki le tudná őt kötni. Tisztában van a kinézetével és igen csak nagy önbizalommal rendelkezik magyarán egoista. Szereti a szép a dolgokat és a luxust, de mégis megbecsüli a pénzt. Nagyon makacs és akaratos, és ha valami nem úgy megy, ahogyan ő akarja, akkor olyan lesz, mint egy hisztis gyerek, de persze tudja jól, hogy mikor és hol borulhat ki. Az a fajta ember, aki vagy szeret, vagy utál, köztes állapot nincsen. Mindig nyílt lapokkal játszik, és ami a szívén az a száján, sose tartja magába a véleményét. Barátai és családja mindig számíthatnak rá, számára ők az elsők és bármit megtenne értük. Alapjában véve egy szeretnivaló fickó, csak meg kell szokni a szeszélyes viselkedését.

Élettörténet: Átlagos családba látta meg a napvilágot. Nővérével együtt sosem szenvedtek hiányt semmiben, de persze nem kaptak meg minden játékot, amit akartak és nem lettek elkényeztetve. Will már kicsi korától kezdve imádott a középpontban lenni és ez a mai napig így van. Minden is okos, népszerű diák volt. és egész hamar eldöntötte, hogy ő akar magának egy céget. Már gyerekként is dolgozott, és saját kis "vállalkozásokba" kezdett. Limonádét árult, segített a "strébereknek" lányokat szerezni, kis faházában pizsibulikat tartott és így tovább. 12 évesen járt először Olaszországba és már akkor lenyűgözte az ország. Családdal minden évbe odamentek nyaralni, megtanulta a nyelvet és rengeteget olvasott róla, majd később kint élt egy évig az érettségi után, utána amikor haza jött ment egyetemre. Abban az egy évben az élete gyökeresen megváltozott, hiszen akkor volt életébe először férfival. Nem kavarta fel egyáltalán, hiszen úgy van vele a mai napig, hogy nem a nem, hanem a személy számít. Családjával se ült le ezt megbeszélni, csak egyszer megtudták és igaz kissé sokkolódtak, de elfogadták. Egyetemista évei igen csak mozgalmasan teltek és szinte minden nap más lányt vagy fiút vitt haza. Már akkor elkezdett dolgozni egy cégnél, ahol a gyakorlatát is töltötte. Évek alatt folyamatosan tette félre a pénzét és tervezgetett, majd 26 évesen megalapította a saját cégét. Rengeteget dolgozott és küzdött, de meghozta a gyümölcsét és a cége egyre jobban virágzik. Még mindig egy Casanova, de azért nem annyira, mint egyetemistaként, de sose unatkozik és nem szenved semmiféle hiányban.

Hobby: gyorsulási versenyekre járás, sex minden mennyiségben, vízesések felkeresése, csodálása

Foglalkozás: Multinacionális cég feje

Extrák: *** Biszexuális *** Folyékonyan beszél olaszul *** Imádja Olaszországot és mindent, ami vele kapcsolatos *** Bárhova megy üzleti útra, mindig megnézi, hogy adott helyen van a vízesés, és ha igen akkor felkeresi. ( Kicsiként látott először vízesést, és azóta se hagyott alább a lelkesedése, eme csodás természeti képződmények iránt. ) Szabadidejében szintén olyan helyre utazik, ahol van vízesés *** Gyorsulási versenyekre is rendszeres jár, az egyik csapatot még szponzorálja is *** Csak pár embernek engedi meg, hogy Willnek hívják *** Nagyon rendetlen és utálja is a házimunkát, ezért is van bejárónője ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (-)

Engedélyezve: 2013. 01. 30.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:13:38
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).