Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dr. Nicolas Shade
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 30

Külső leírás: Nagyon magas férfi, határozott megjelenését csupán sokat sejtető félmosolya múlja felül. Ha valahol felbukkan, az emberek rémülettel vegyes tisztelettel húzódnak el előle és üdvözlik, mintha attól rettegnének, hogy azonnal előkap egy fúrót. Szemei hihetetlenül kékek, női páciensei is oda vannak érte - ha éppen nincsenek sokkban. Haja ébenfekete, bár a rendelő neonlámpái miatt kékes árnyalatot kap. Előnyben részesíti a nyakkendő és ing szerelést, de nem ódzkodik a farmer felvételétől, még a munkahelyén sem. A mobilja állandóan nála van, valamint csipogója is a nadrágjára erősítve, mert olykor sürgősségi ügyeletet tart a közeli kórházban. Mikor az ember ránéz, első gondolata az, hogy "te jó ég, ez nagyon fog fájni". Roppantmód erőteljes megjelenésű, de mégsem parancsoló, sokszor mézes-mázos, amitől csak feláll a szőr az emberek karján. A tekintete és a megjelenése sokat elárul róla, érezni rajta a kétszínűség és görénység szagát. Bőre fehér és kellemes tapintású, nincs ideje arra, hogy leugorjon a tengerre és pancsoljon egyet a Nap alatt. Ha nagyon lusta, felkap egy trikót és egy melegítőt, de azt csak és kizárólag otthon hajlandó viselni. Járása egyszerű, nem szokása sietni, még a sürgősségin sem hajlandó rohanni a folyosón. Esetleg kicsit kapkodja a lábát és hosszabbakat lép, de ennyi a maximum.

Jellem: Manipulatív, kétszínű és roppantmód ért hozzá, hogyan használjon ki másokat. Nem áll messze tőle az sem, hogy megalázzon másokat, akár közönség előtt is. Őt magát sérelem talán még sosem érte, ha mégis, arra már nem emlékszik, mert teljes mértékben lényegtelen. A mézes-mázos, behízelgő beszédével hamar befurakszik bárhová, de a kinézetéről lerí, hogy veszélyes és az emberek ne nyissanak olyan könnyedén felé. Bunkó, a legkellemetlenebb dolgokat kapásból az arcodba mondja, nem köntörfalazik, nincs rizsa. Felvilágosít arról, hogy mik a lehetőségeid, de ő fog választani belőlük úgyis, hiába a csalóka kép, hogy van lehetőséged. Dehogyis. Megvezet téged, hogy azt válaszd, ami neki kell. Egyszerű, ravasz, határozott és gyilkos. A munkáját simán a hobbijának tartja, ezért munkamániásnak is tekinthető, szórakozni sosem jár, talán ha régi egyetemi haverja elhívja moziba, de ez sem gyakori. Kimért és rettentően kárörvendő, szerinte ez élteti az embereket tovább és tovább. Pácienseivel úgy bánik, ahogy akar, minden arcra és szimpatizálásra megy, de nála kivételesen hiába villogtatják a zöldhasúkat, nem lesz kedvesebb. Nem okoz fájdalmat, szó se erről, a legprofibb az egész államban, de a bunkó, lenéző megszólalások csak szítják az így is döbbent és remegő betegekben a frászt és az idegességet. Nyugodt, de nem a türelem és erény lovagja. Egy ideig hallgatja az ideges betegek hablatyolását, de egy idő után negédesen megemlíti a "lekötözés" lehetőségét. Precíz és alapos, amit ő meg csinál, az rendes is marad, panasszal még sosem jöttek hozzá. Nem mintha mernének bármit is kifogásolni, egy fogorvos ténye még a felnőtt lakosságra is negatív hatással van. Sokszor élvezi azt, hogy félnek tőle, átengedik a banknál az első helyet vagy a parkolóhelyekről kiállnak a doktor úr kedvéért. Sejtelmes és titokzatos kisugárzását elnyomja kegyetlen és kárörvendő megjelenése, de ennek ellenére sokan kedvelik és tisztelik. Szeret szórakozni a betegeivel, főleg mikor egyes szájsebészeti beavatkozásoknál altatást alkalmaz, és ha csinos a páciens, nem átallkodja megtapogatni. Persze mindebből semmi sem derül ki.

Élettörténet: Egy átlagos kisváros orvosainak gyermeke, akik becsületre és tisztességre nevelték fiukat, de az csak nem akart a mintaszerű orvoslás útjára lépni. Sokkal inkább kedvelte azt a félelmet, amit a fogorvosa váltott ki belőle minden héten, mikor szülei mániákusan járatták ellenőrzésre. Mert ugye mint tudjuk, egy rosszul tömött fog is okozhat szédülést. Volt mikor a kölyök ellógott iskolából, és a szerény fogorvos mellett segédkezett ahelyett, hogy lelkesen buzgómócsingoskodna a matek példáknál a tábla előtt. A gimiben féltek tőle, sokszor kapott elő mű-állkapcsokat és kezdett el rajtuk gyakorlatozni, hogy délutánra, mikor az Ő fogorvosához siet, perfekt legyen a feladott leckéből. A kedves fogorvos volt az, aki segített neki felkészülni az emelt szintű biológia és kémia érettségijére, Nicolas a mai napig isteníti a férfit, minden hétvégén beszélnek telefonon. Mivel legtöbb idejét az orvossal töltötte, nem voltak rendes barátai, de még párkapcsolata sem. Senki sem szeret egy olyan srác szobájába belépni, ami tele van különféle fogászati kellékekkel, poszterekkel vagy szemléltető-eszközökkel. Egyetemen a legjobb arcnak tartották, később tanította is a fogászatot egy rövid ideig, a diákjai imádták és felnéztek rá, egyszerűen halálosnak találták a doki poénjait, amik valójában eléggé agresszívak és fájdalmasak lettek volna, ha meg találnának valósulni. Egyszerűen morbid, úgy ahogy van, különös szokásaival nem sokakat nyer meg magának. Például, rájött, hogy simán felszerelhet egy kamerát az ajtaja elé, és mikor a páciensek kicsoszognak tőle, látatlanban készít az arckifejezésükről egy képet. Ezeket egy mappában gyűjti, rosszabb napjain előveszi, és jót röhög rajtuk. Imád érzéstelenítőt beadni, valamint munkáját is egyedien végzi: megy a rádió a rendelőjében, szóval betegei sokszor félnek, hogy esetlegesen a zene ritmusára kezd lengeni a fúró a szájukban. Van mikor a kis tévét is bekapcsolja a pácienseknek, de azon elég szélsőséges műsorok szoktak menni a fogászat alatt: vagy Micimackó vagy Fűrész.

Hobby: a munkája, orvosi szaklapok, zenehallgatás, felnőtt/fiatal lakosság idegeinek borzolása

Foglalkozás: fogorvos

Extrák: Szereti a havat és a tisztaságot. ** Szemüvege szimplán csak a számítógép káros sugarai ellen van. ** Páciensei a háta mögött Dr. Barbárnak nevezik. ** Biszexuális, azonban a férfi nemmel csupán egy-két alkalmas kalandjai vannak, míg nőkkel képes hosszabb távú párkapcsolatot is kialakítani. ** Verekedni bármily szégyen, marhára nem tud. Apropó, ki vágna pofán egy fogorvost? Ráadásul pont ezt?

Képinfo: Nem az én alkotásom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez! (tumblr.com)

Engedélyezve: 2010. 11. 19.
2014. 06. 20.

Módosítva: 2014. 06. 20. 15:59:03
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).