Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Elidyr
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 35

Külső leírás: Első ránézésre olyan, akár egy apró, törékeny virágszál: karcsú, kecses, elegáns, akit a legapróbb fuvallat durván kitép a földből, akit néhány esőcsepp könnyedén porrá zúz, pedig több rejlik benne. A halovány, mindig visszafogott, örökké udvarias mosoly szomorú, gyötrelmes múltat takar, s a szelíd, tartózkodó tekintet gondterhelt gondolatokat rejt. Íriszei sötétzöldek, ha érzései elszabadulnak, s a mágia felszabadul testében, egész szemgolyója ebben a színben pompázik. Külseje a zöld elfekéhez hasonló: sötétbarna, fenékig érő haja lágyan leomolva kíséri testét, bőre puha, hófehér, a tökéletes szépségét csak a jobb vállán lévő, félig zöld, félig vörös sárkányt ábrázoló tetoválás töri meg, mely a testében lakozó mágia kettősségére utal.

Jellem: Csendes, visszahúzódó, szelíd. Ez a három szó jellemzi leginkább. Azzal az önváddal nőtt fel, hogy születésével kioltotta édesanyja életét, s egész létezését egy hatalmas hibának tartja. Pont emiatt, akárhol, akárkivel van, szereti elkerülni a feltűnést, legszívesebben elbújna a világ szeme elől. Hozzászokott a magányhoz, az egyedülléthez, s meg van győződve róla, hogy ennél nem is érdemel többet. Rendkívül szégyenlős, nincs hozzászokva mások közelségéhez, többnyire hosszú köntöst hord, mely egész testét eltakarja. Makacsul ragaszkodik elveihez, miszerint a létezése csak bajt hoz másokra, s gyűlöli magát gyengesége miatt, hogy nem tud véget vetni életének. Szereti az esőt, s szeret halkan dalolva beszélgetni az énekesmadarakkal.

Élettörténet: Egy sötét és egy zöld elf gyermekeként jött világra, születésekor anyja belehalt a gyermeke testéből áradó sötét mágia erejébe. Mikor megfogant, valóra vált a lehetetlen: egy élőlény testében kereszteződött a jó és a rossz mágia, ezzel veszedelmes erőkkel felruházva őt, de ennek a hatalomnak több hátránya volt, mint előnye. Az egymást ösztönösen taszító erők legyengítették testét, s törékenysége ellenére egész életében menekülésre, bujdosásra ítéltetett, hisz az ereiben csordogáló különleges vér félelmetes erővel ajándékozza meg a varázslót, aki iszik belőle. Egész fiatal volt még, mikor apja távozott az élők soraiból, s ekkor a jóságos zöld elfek vették szárnyaik alá a védtelen, esetlen, de talán a végzetüket elhozó gyermeket. Gyermekkora óta az erdő mélyén rejtegetik, hisz mindenki tudja, milyen veszélyekkel járna, ha a vérében rejlő mágia rossz kezekbe kerülne. Ahogy nőtt, lassan megtanulta visszafogni a benne lakozó erőket, megtanult uralkodni érzelmein, hogy ne okozzon veszélyt a körülötte élők számára, de használni nem tudja a mágiáját, gyenge teste nem bírja a túlzottan nagy erőt.

Hobby: éneklés, beszélgetés az állatokkal, séta az esőben

Foglalkozás: -

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 11. 17.
2013. 11. 02.

Módosítva: 2013. 11. 02. 22:03:12
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).