Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Cresil
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Haja fekete, bőre természetellenesen sápadt és ragyogó, mintha egy alabástromvázába rejtett gyertya, az arca lányosan szép, szinte babaarcú. Haja démoni alakban is rövid, fekete, de olyan sötét, hogy szinte elnyeli a fényt, szemei pupilla nélküliek, pontosabban az egész sötét írisz is a szembogara, így a látótere emberfelettien kibővült. Szemfogai csak picit hegyesebbek, arcán, ha lustán mosolyog, két apró, édes gödröcske lesz. Alakja nyurga, filigránul izmos, kezén mindig fehér kesztyűt hord, ugyanis körmei démoni énjében feketét, ami tetszik neki, csak épp rejtegeti.

Jellem: Nem volt befolyásos angyal, sőt, csak egy huszadrangú kis senki, démonként mégis ő az egyik aki a legtöbb lelket tudja a rosszra csábítani: Cresil a lustaság és a kapzsiság démona. Ő maga is lusta, ha elfekszik, nincs az a mennyei erő, ami a kedvenc fehér kanapéjáról kirobbantsa, ha ő a párnáját ölelgeti… ha alszik, lusta, édesen cicás mosollyal durmol, ha valaki melléfekszik, hozzátörleszkedik és nem engedi el. A földön kicsit emberibb a kisugárzása, mély, szexisen kisfiús hangján csábítja bűnre a bizonytalan halandókat, igencsak könnyedén.

Élettörténet: Lucifer mellett taszították le, ahogy az angyalok egyharmadát is, de Cresil az angyalok között nem volt elismerve, egy kis semmi volt a sarokban, lótott-futott, épp mire a nagyok utasították. Aztán Lucifer bukásával a tétlensége miatt őt is száműzték, és ahogy ücsörgött a halhatatlanság fáján, Lucifer magával csábította. Cresil pedig egy félmosollyal ment utána. Mivel a Pokol és a Pandemónium nem nyerte el a tetszését, felment a földre, pici, kaján, étvágygerjesztő kis testben és terjesztette a fogékony emberi lelkek között a fertőző betegséget, a lustaságot. Egyébként a napok nagy részét elheverészi, felfedezte az alkoholt, néha azt issza hogy szinte vénásan is nyomhatná, de démon létére nem hat rá.

Hobby: Aludni, lustálkodni, heverészni.

Foglalkozás: -

Extrák: Karjaival általában átfonja áldozatainak nyakát, vagy finom, lassú masszírozó mozdulatok közben duruzsol szexis kis hangjén az áldozatai fülébe, aki ellágyul elgyengül...

Engedélyezve: 2010. 11. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).