Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sir William Aylward
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 29

Külső leírás: Haja hosszú és szőke, egészen a csípőjéig ér, általában egy könnyű copfba fogatva hordja, hogy ne zavarja, frufrujának tejszőke tincsei mégis lágyan keretezik a komoly arcot. Arca markáns, megkapó, első pillantásra kissé durva, másodikra megkapó, harmadikra le se tudod venni róla a szemed. Vállai szélesek, kidolgozottan, olyanok, amelyeken sok gond és felelősség nyugszik, mégis büszke a tartása, egyenes, királyi. Felsőteste étvágygerjesztően kidolgozott, bőre sápadt, halvány alabástromszínű, tenyerei hatalmasak, erősek. Ujjai hosszúak, finoman, mintha hangszerhez lenne szokva, finoman pedzik mindenki idegszálát, kulturáltan, nyálcsorgatóan. Szemei hűvös akvamarinkékek, ha napfény éri, szinte halvány jégkék, aminek pillantását sokáig kerülni szokták, mert a kifejezéstelen, ijesztő, rezzenéstelen pillantás az emberben huzamosabb ideig tartó rémálmokat okozhat.

Jellem: Hűvös, kultúrált és tanult fiatalember, hihetetlen üzleti érzékkel. Üzletei mindig legálisak, az irigység sem talál benne hibát, viszont vannak alvilági kapcsolatai: bérgyilkosok, ismerősök, de ő szigorúan becsületes. Elég hideg személyiség, nagyon nehéz felcsigázni, de ha valami megragadja a tekintetét, az nem szabadul. Egyenes, sose hazudik, csak olyan jól tudja csavarni a szavakat, hogy senkinek sem tűnik fel, ha nem arra válaszol, amire kell. Ízlése kifinomult, szinte tökéletes, főleg a részleteket szereti megfigyelni. Preferálja a halványszürke, fehér vagy krémszínű öltönyöket, vagy ha muszáj, a feketét.

Élettörténet: Egy értelmiségi család egyetlen fiaként született, és mivel el is várták tőle, meg természetesnek vette, igyekezett mindent tökéletesen csinálni. Apja orvos, anyja főiskolás tanárnő, a fiuk művelt és becsületes, csak kissé csavaros eszű lett. Vállalatot alapított, amit olyan jól csavarintott, hogy az egyik vezető üzletté nőtte ki magát, számos országban még több leányvállalattal és kisebb cégekkel és beruházásokkal, szóval piszkosul gazdag és befolyásos lett; később pár válogatott eszközzel mindent elért, amit el akart. Elégedett, csak épp életunt.

Hobby: Végül is semmi konkrét, általában nincs rá ideje. Nem is ismer semmi olyan, kikapcsolódásnak nyilvántartható dolgot.

Foglalkozás: üzletember

Extrák: Nyelvtudás, az emberek mesterfokú manipulálása, pókerarccal

Engedélyezve: 2010. 11. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).