Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Inimicus Dei
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú fekete haja van melyet sosem fog össze. Szemei feketén ragyognak és szinte rabul ejtenek bárkit. De ha épp előtör démonibb lénye akkor szinte vörösen izzanak. Tekintete rideg és nézése olyan amitől az ember azt is bevallja amit el sem követett. Magas, igazán férfias testfelépítésű, izmos. Sötét ruhákat hord mindig és elegánsan öltözködik rangjához méltóan. Ujján mindig ott egy gyűrű, mely családi örökség.

Jellem: Kegyetlen, rideg és nemtörődöm. Egy igazi érzéketlen tuskó, egy nagyképű barom. Felőle akár felfordulhat mindenki mert ő a kisujját sem mozdítja meg értük. Gyűlöli és megveti az embereket. Egy szadista állat. Totálisan "én-középpontú" és csupán főnökeit tiszteli. tudja hol a helye ezért a nála rangosabbakba nem köt bele, viszont bárki másba igen. Forrófejű, meggondolatlan és egy hidegvérű gyilkos. Mindig mást mutat mint amit érez és szeretetét sosem tudta és mai napig sem tudja úgy kifejezni ahogy kellene.

Élettörténet: Egy démoni főnemesi családba született ikertestvérével együtt és már korán kiderült hogy ő a kegyetlenebbik is. Tökéletesen teljesítette szüleik elvárását és kitűnt kortársai közül. Egyre gonoszabbá vált és miután szüleikkel végeztek és egyedül maradt húgával új áldozatot talált. Szegény kis Servi-t aki inkább volt angyali mint démoni teremtés. Inimicus arra kényszerítette a lányt hogy fiúnak öltözzön, viselkedjen is úgy. Elvárta húgától hogy fiú legyen, csak mert ő így akarja. Már elég korán tudta, hogy testvéri szeretetnél többet érez húga iránt, de csak a szülők halála után élte ki magát ténylegesen is. Azóta is húgára úgy tekint akár a szeretőjére és teljesen kisajátítja és kihasználja a lányt.

Hobby: az emberek és Servi kínzása; olvasás; képességei használata

Foglalkozás: démon

Extrák: nevének jelentése: Isten ellensége * démon * igazi énje teliholdkor tőr elő és újholdkor túl kedves * ikertestvérénél mindig is idősebbnek nézett ki és sokkal érettebbnek * több nyelven beszél, ír és olvas * nagyon művelt * hatalmas erő birtokában van * gyakran jár testvérével emberek közé * Amaya Rinyu Servi Dei karaktere mellé készült , mint zsarnoki ikertestvér

Engedélyezve: 2010. 11. 16.
2011. 04. 08.

Módosítva: 2011. 04. 08. 19:58:35
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).