Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Maloch, Sötét elfek királya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 120

Külső leírás: Hatalmas, izmos, minden sötét elf közül a legnagyobb. Királyi méretei ellenére vagy éppen azért, lélegzetelállító jelenség. Bőre mint az achát nevű drágakő, oly szürke. Szép arcát körülveszi hosszú, ezüstfehér haja, melyet általában kis fonatokban visel, bennük pedig olyan borostyánkövek csillognak, amilyenek a szemei is. Homlokán a királyi jel, egy fehér rajzolat látható, alatta pedig mágiától izzó sárga tekintete bilincseli le az őt szemlélőt. Általában fehér vagy fekete köpenyt visel, finom selyem kelméből, alatta pedig semmit. Ha lakosztályában pihen, szereti azt meztelenül tenni.

Jellem: igazi sötét szívű uralkodó jellem. Nem áltatja magát, pontosan tudja, hogy erejének forrása a fekete mágiából fakad, éppen ezért ki is használja azt. Okos, ravasz, számító, szívtelen, kegyetlen uralkodó. Végtelenül önző is, sokszor a saját érdekeit előbbre helyezi népe érdekeivel szemben. Szereti a szép dolgokat, az érzéki élvezeteket, úgy mint a finom ételek, jó borok, szép palota, ékszerek, kényelem, szex. Utóbbi a kedvenc időtöltései közé tartozik, és mint mindenben, természetesen ebben is önző és kegyetlen. A saját élvezete számít, szereti uralma alatt tartani, megalázni partnereit, különlegesen imádja a szépségesen csillogó könnyeket. Nevezhetnénk szadistának is, de számára nem a másiknak okozott fájdalom jelenti az örömöt, hanem a szépsége, és sírásának megkapó látványa. A férfiakat szereti, azok közül is a törékeny, karcsú szépségeket, mert izmos és erős harcosokból amúgy is van bőven.

Élettörténet: Hosszú ideje uralkodik már a népén. Hódító Argos, a legnagyobb király elsőszülött gyermekeként látott napvilágot. Királyt neveltek belőle, egy uralkodót, aki népének dicsőségét megőrzi, és nem hezitál ha komoly döntéseket kell hoznia. Amikor elérte a megfelelő kort, és túlszárnyalta apját az erejével és tudásával, átvette az uralkodás terhét, így az apja boldogan távozhatott a másvilágra. Maloch pont a megfelelő személy arra, hogy a sötét erőktől vad népét irányítsa. Kegyetlen és okos, vasmarkú természete van, ezért tisztelik. Ha nem tisztelnék, akkor nem lenne rend és fegyelem. Egyetlen riválisa van a trónért, az uralkodásra alkalmatlan, jószívű öccse. Sajnos mégis alkalmasabbnak tűnik őnála, mert termékeny. Képes szeretni, társra lelni, amelyre Maloch nem. Ha egy uralkodó terméketlen, mindaddig amíg a trónon ül, népe sem képes szaporodni, elmarad a gyermekáldás. Ez elégedetlenséget szül. Amikor öccse rátalált a szerelemre, és megingott Maloch trónja, azért hogy a további bajt elkerülje, kivégeztette Altar kedvesét, és mielőtt öccsével is végezhetett volna egy cselszövéssel (mert hogy a királyi vér sérthetetlensége miatt nyíltan nem végezhet vele), az elszökött. Maloch trónja ismét megszilárdult, csak néhány szakadár Altar-követő maradt, ők elmenekültek a hegyekbe. Más: Maloch nem keresi a társát, nem érdekli a dolog. Mivel nemzete hatalmas, az utódlási problémák nem foglalkoztatják. Háreme sincs. Van néhány szépséges férfi akit a palotájában tart, velük szórakoztatja magát, de semmibe veszi őket, mintha csak tartozékok lennének. Csodaszép, mozgó berendezési tárgyak. Ha rájuk un, elengedi őket. Vegyes a felhozatal, fehér elfek elsősorban, mivel azok a legszebb élőlények a világon, de akad közöttük ember is. Szereti nézni, ahogy egymást kényeztetik, vagy táncolnak neki, vagy épp verekednek (cicaharc).

Hobby: harc, vadászat, érzéki örömök, sötét mágia, zene és elf ének hallgatása

Foglalkozás: sötét elfek királya

Extrák: Maloch elsősorban varázsló, sötét mágus. A közelharcban is jó, kardját ügyesen forgatja, de elf mágiájának erejével sokkal többre képes. Ha énekel, ölni is képes a puszta hangjában rejlő mágiájával. Csábításra is képes, ha a külseje, szépséges arca nem eléggé hatásos, egy halk és lágy dallammal megtöri bárki ellenállását. ~ Darkos seme, csak erős idegzetűeknek.

Engedélyezve: 2010. 11. 14.

Módosítva: 2010. 11. 14. 21:01:47
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).