Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Heiwajima Shizuo
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Elég magas, első látásra nem túl izmosnak tűnő alak, de annál sokkal strapabíróbb, sőt még az elképzeléstől is jobban. Egy toll vagy kettő a combjába félig beledöfve meg sem kottyan neki. Kiskora óta ezerszer törtek már el a csontjai, szó szerint, és minden egyes felépülése után sokkal erősebb lett, míg végül emberfeletti ereje nem lett. Mindig csapos ruhában láthatjuk, amiből rengeteget kapott még régebben öccsétől, mást nem is igazán hord, sőt csak otthon veszi le. Arca igazán különleges, ha nyugodtság uralkodik rajta, akkor sármos, jóképű, de ha ellepi a düh, ez a kép eltorzul, jön a pszichopata tekintet, a gúnyos vigyor, majd a „célszemély” nem is lát belőle többet. Félhosszú szőke haja van, amik rendezetlenül veszik körbe fejét, pedig minden tincset beállít, ujjával kifésülve. Mindig van rajta egy kék színű napszemüveg, ami mögé barna szemeit rejti.

Jellem: Első pillantásra, talán senki nem hinné, hogy egy „pszichopata”, de ha előbújik belőle a vadállat az örökre az emberek emlékében marad. Elég hírhedt a városában, nagyon kevesen vannak akik nem ismerik. Sokan próbálták felülmúlni, vagy legyőzni, de senkinek sem sikerült még. Shizuo valójában egyáltalán nem szereti az erőszakot, de ez egyáltalán nem látszik rajta. Egyszerűen, csak nem tud uralkodni az idegein, ilyenkor érzelmei átveszik az uralmat teste felett és pusztító alakká válik, nem figyelve semmire. Szeretne normális lenni, de tudja ez nem fog menni, vagy csak nehezen. Szeretne társasági ember lenni. A testvérét – aki híres színész – nagyon szereti, és Ő nem is fél bátyjától, de valójában nem sokat tudni róla. Rajta kívül még két személlyel tud normálisan szóba állni. Az egyik a régebbi senpai-ja a középiskolából, a másik pedig Selty. Törekszik arra, hogy minél tovább megtartsa nyugalmát, de ebben Izaya és az ellene forduló emberek megzavarják. Ha nagyon akar, tud kedves is lenni. Az átlagos emberek akkor is fel tudják húzni, ha értelmetlenül beszélnek a szerelemről, ha az öccsét hozzák szóba, vagy csak szimplán hülyeségeket mondanak.

Élettörténet: Átlagos családból származott átlagos szülőkkel, ő valamiért mégis kicsit különbözött tőlük. Nagyon hamar dühbe gurult – most is – és olyankor 100%-osan elveszti az eszét. Rengetegszer törte már össze magát, de minden „balesete” után erősebb és erősebb lett, manapság egy-egy hűtő vagy kólaautomata meg sem kottyan neki, a közlekedési táblákat úgy tépi le, mintha csak egy szál virág volna. A középiskolában ismerte meg Izaya-t, akit az első pillanattól kezdve utál, ráadásul Izaya minden alkalommal csak még jobban szítja benne ezt a gyűlöletet. A középiskola után rengeteg munkája volt, de sehova nem tudott beilleszkedni, mert ha jött egy kötekedő alak, vagy olyan, aki csak szimplán felbosszantotta, tönkretette környezetének berendezését, akár egy hurrikán. Öccse akkor ajándékozott neki rengeteg csapos egyenruhát, amikor egy bárban tovább el tudott helyezkedni mint máshol, de ez a munka sem tartott sokáig. Shizuo azóta nem sokat beszélt öccsével, de reméli, hogy nem csalódott. Végleges munkája végül Tom mellett vált teljessé, testőrként.

Hobby: Nincs különösképpen hobbyja. Ha gondolataiba merül, akkor nem lát és nem hall, csak céltudat nélkül sétálgat a városban.

Foglalkozás: testőr

Extrák: Anime: Durarara!! |||| Rühelli Izayat, puszta látványa is elég ahhoz, hogy bepöccenjen. Alkalmi dohányos.

Engedélyezve: 2010. 11. 14.

Módosítva: 2011. 10. 26. 18:49:57
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).