Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emesgirath
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: 20 évesnek tűnik, igazi kora ismeretlen.

Külső leírás: Szinte nőies külseje van, karcsú és lágy vonásokkal megáldva vagy verve. Alapból halvány kékeszöld haja van, ami belelóg az arcába hogy ne is ismerhessék fel, királykék szemeit is állandóan elrejti hajfüggönye mögé. Magas és sudár alkat, le sem tagadhatná a felsőbbrendű szülőket. Általában halandóknak is érezhető aura lengi körbe, bár minden feltűnő helyet kerül. Oldalán sziporkázó ametisztekkel és arannyal kirakott tőre lóg, karján pedig tetoválások villognak. De mindezt eltakarja köpenye, ami igen ritkán nyílik olyannyira szét hogy megláthassák.

Jellem: Mivel égi és pokolbéli szülőkkel rendelkezik, számkivetett életet él, bolyong a helyét keresve a földön. Nem skizofrén, bár annak tűnhet olykor, de ha társaságba keveredik, akkor ingerekre váratlanul reagál. Van hogy véres hajszába fullad az egész, máskor vágytól lángoló örvény szippant be, vagy netalán boldogan a nyakadba ugrik. Az angyali és démoni fél viaskodik benne állandó jelleggel, így sosem tudhatod melyikkel beszélsz éppen. Angyali fele nyitott mindenre, kicsit visszahúzódó, magának való de sosem elesett vagy bizalmatlan, magányos farkasként rója utait. Démoni fele mindenütt árnyakat és gaz gyilkosokat lát, néha minden nélkül felizzik haragja és nem tud magán uralkodni. Elve az előbb ölj, aztán kérdezz. Összességében egy olyan lény aki nem sűrűn áll szóba senkivel, csendes és ha meg is szólítják, először megpróbálja kikerülni az illetőt.

Élettörténet: Születése előtt soha de soha nem hitték volna, hogy lehetséges ilyen fura lényt létrehozni, mint ő. Azazel és Raphael azonban tiltott és titkolt szerelmük gyümölcsét mégsem volt képes elpusztítani. Először az égiek között élt, mintegy száz évig, megtanulta az angyalmágiát használni, és mindent amit csak ottani nevelője meg tudott neki mutatni, mert iszonyú erővel szívta magába a tudást, gyorsan tanult, és ijesztő sebességgel nőtt hatalma. Amikor a többi arkangyal tudomást szerzett róla, száműzés mellett döntöttek. Így elkezdték szárnyát tépni, és mire sikerült megszöknie, félszárnyú bukott angyal volt, aki a Földre meteorként csapódott be. Hosszú évekig eszméletlen volt, mígnem Azazel rá nem talált és levitte magával a pokolba, ahol szintén nagyon hosszú időt töltött el. A démoni mágiát és az életformát sajátította el éppen amikor Lucifer úgy döntött, hogy ilyen korcsot nem tűr tovább a pokolban, így Emest onnan is kivetették, immáron teljesen magára hagyva. A Földön barangol azóta, és próbál rájönni létezésének okára, hogy hol a helye, és mivel fent is meg lent is élt sokáig, így reális képe van az életstílusukról, ennél fogva szokott a belé botló angyalokkal vagy démonokkal bánni. Igaz a legtöbben kerülik, hiszen két karján ott a billog, hogy mindkét helyről száműzték, és még azt sem bánják, ha lelepleződnek az ő révén. Tabuként bántak vele, így nem is nagyon tudott arról senki hogy ő egyáltalán létezik, ezért is nem zargatja őt senki a Földön. Örökösen vándorol, sehol sem tud megülni, egyik énje üldözi a másikat, így ha valaki találkozik vele, akkor először varázsolni látja, amint éppen érkezik vagy távozik. Nem törődik a világ rendjével, nem foglalkoztatja túlzottan a jó és rossz harca, neutrálisnak tartja magát, és így él, persze ha valakivel összeakasztja a bajszát, nem nagyon tudja ezt az elvet megtartani. Azóta fél szárnya teljesen begyógyult, és több ezer mágiával elérte hogy a másiknak is egy varázsutánzatát meg tudja jeleníteni ha éppen kedve tartja, de a különbség érezhető a kettő között.

Hobby: varázslás, vagy egy lakatlan helyen való elmélkedés

Foglalkozás: számkivetett

Extrák: Állatkáinak imád ametiszt ékszert adni, és nagyon kötődik hozzájuk, általában éjfekete állatokkal veszi magát körbe. Imádja az édességet, bár sosem köti senki orrára, és ha kezébe is kerül sem látszik meg rajta az imádat. Általában úgy közlekedik, mintha valami nagyon fontos dolog várná, és azért sietne. Imád lakatlan szigeteken vegetálni, nincs szüksége alvásra csak meditálásra.

Engedélyezve: 2010. 11. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).