Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sawada Shinji
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 28

Külső leírás: Jó kiállású, az átlagnál picivel magasabb fiatalember. Elsőnek gyönyörű, szürkészöld szemei tűnnek nekünk, amelyekkel szinte az ember lelkébe lát. Arca lágy vonású, gyönyörű, hogy minden férfi és nő megfordul utána. Haja rövid, selymes, eredetileg fekete, de barnára festette. Alkata szálkásan izmos, amelyen minden ruha jól áll. Ő azonban előnyben részesíti az elegáns ingeket, jól szabott, drága öltönyöket és márkás nyakkendőket, valamint cipőket. Ám néha hord lezserebb ruhákat is.

Jellem: Határozott fellépésű férfi, aki nem igen szereti, ha valaki ellentmond neki. Munkájában halálpontos, mindig a tökéletességre törekszik, de persze előfordul, hogy ő is hibázik. Nem tökéletes, ember, akinek megvannak a maga gyengéi, ám ezeken igyekszik javítani. A külvilág számára kissé ridegnek tűnik, ám valójában van egy kedves, barátságos, nagyon is szerethető oldala, amit csak a hozzá közelállóknak mutat meg. Nehezen bízik meg bárkiben is, márcsak pozíciójából fakadóan is, de aki elnyeri a bizalmát, egy életre szóló társat és barátot talál benne. Alapjában véve segítőkész, nagyon jószívű és jóindulatú, de nem szereti, ha átvágják és kihasználják a segítőkészségét.

Élettörténet: Shinji gazdag családban született első gyermekként, és mindig mindent megkapott, amit csak akart. Apja egy hatalmas könyvkiadó tulajdonosa, a vállalatot még Shinji dédapja alapította. Shinji négy éves volt, Shinji négyéves volt, amikor anyja egy súlyos betegségben életét vesztette. Apját nagyon megviselték a történtek, de Shinji alig emlékszik már az anyjára, legfeljebb csak apró emlékképek és érzések élnek benne az asszonyról. Apja öt évvel később hozott új asszonyt a házba, akinek volt egy Shinjitől három évvel idősebb fia, Ren. A két fiú eleinte idegenkedett egymástól, ezt az új asszony sem könnyítette meg a dolgot, aki mindig a saját fiának akart kedvezni. Ennek ellenére Shinji és Ren kapcsolata, ha nem is volt sosem zökkenőmentes, de nem gyűlölték meg egymást. Shinji kiváló eredménnyel végezte az iskoláit, majd egyetemre ment, természetesen üzleti szakra, míg bátyját inkább a festészet kötötte le, így ő művészeti iskolában folytatta tanulmányait. Shinji első szerelme apja egyik alkalmazottja volt, egy nála tíz évvel idősebb, meleg férfi, még tizenhat éves korában. Shinjiben ekkor tudatosult, hogy bizony, nem a szoknyák érdeklik, és egy ideig küzdött a saját érzései ellen. Hála égnek, párja elég türelmes volt, így sikerült leküzdenie a gátlásait. Két évig voltak együtt, titkolva kapcsolatukat, míg a férfit át nem helyezték a cég egy vidéki irodájába. Ettől kezdve soha többé nem találkoztak. Az egyetem elvégzése után a családi vállalatnál kezdett dolgozni, időközben több futó kapcsolata volt, de az igazit még nem találta meg. Bátyja közben megnősült, már van egy kisfia, miközben Shinjit is próbálták összeboronálni a neki megfelelő lányokkal. Huszonnégy évesen el is jegyezték egy vele egykorú lánnyal, de Shinji nem állt kötélnek, kijelentette, hogy a nők nem érdeklik és sosem menne bele egy olyan házasságba, amelyben mindkét fél szenvedne. Apja nehezen, de elfogadta fia döntését, nevelőanyja azonban ha lehet, még jobban gyűlölni kezdte. Shinjit ez a mai napig nem érdekli, ő ugyanis arra vár, hogy jöjjön az a különleges valaki, aki elrabolja a szívét.

Hobby: olvasás, zenehallgatás, utazás, séta, mozizás

Foglalkozás: főigazgató-helyettes a családi cégnél

Extrák: *** Seme *** Meleg, és ezt nem is titkolja, bár apja nem igazán nézi jó szemmel a dolgot, de már belenyugodott *** A húga halálának emléke a mai napig kísérti, és még mindig önmagát okolja érte *** Allergiás az uborkára *** Több idegen nyelven beszél folyékonyan, köztük angolul, spanyolul, koreaiul, kínaiul (kantoni és mandarin nyelven is), németül és franciául *** A szüzességét az első szerelmével vesztette el *** Nagyon szeretne valakit, aki igazi társa lesz *** Egyszer szeretne gyerekeket, még ha neki természetes úton nem is lehet *** Mostoha bátyjával és annak családjával kifejezetten jó a kapcsolata *** A nevelőanyját semmibe sem nézi, igazából úgy tesz, mintha a nő nem is létezne *** Gyerekkora óta fél a villámlástól, mert az anyja egy viharos éjszakán halt meg ***

Képinfo: phoenixlu (http://phoenixlu.deviantart.com)

Engedélyezve: 2018. 04. 30.
2021. 07. 20.

Módosítva: 2021. 07. 14. 10:16:35
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).