Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Monkey D. Luffy
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 17

Külső leírás: Fekete kesze-kusza haj mely sosem látott fésűt, és gyönyörű éjfekete szemek. Bal arcán éktelenkedik egy ronda seb két mély öltéssel. Kreol színű bőrén piros ujjatlan felsőt és kék halásznadrágot visel. Nem utolsó sorban az ő ismertető jele nem más mint a szalmakalapja amin egy piros csík húzódik. Semmiért le nem venné, az hozzá tartozik és mindig nála van.

Jellem: A világ legnagyobb idiótája és mégis ő akar lenni korának Kalózkirálya. Szokása, hogy mindenki agyára megy, könyvet életében nem fogott a kezébe de bezzeg ha kajáról van szó akkor az ő hasa tuti, hogy tele lesz még társai adagjával is. Ugyanakkor igen erős akaratú és bármit megtenne társaiért és szeretteiért. Bárkit két perc ismertség után akár a bizalmába is fogad és képes ő érte is vérre menő küzdelmet folytatni. Bár mindenki idiótának nézi ha eljön a pillanat egy csapásra zsenivé válik a szemekben. Amit egyszer a fejébe vesz attól még Isten sem tántoríthatja el.

Élettörténet: *Spoiler veszély TYL előtt* Kiskorában az apja elhagyta őt, így nagyapjához, Garphoz került. Garp egy hegyi banditára bízta Luffy-t. Itt ismerkedik meg Portgas D. Ace-el (az előző Kalózkirály fiával) és Sabo-val (egy szökött nemesi fiúval), akik testvérükké fogadják őt. Luffy példaképével Shanks-al a Szélmalom szigeten találkozik és itt eszi meg az ő ördöggyümölcsét mely megváltoztatja életét is egyben. Shanks félkarját adta Luffy életéért plusz rábízta a szalmakalapját. Luffy megígérte neki, hogy egy napon vissza adja mikor már ő is híres nagy kalóz lesz. Ace elhagyta szigetet, hogy ő is kalóz legyen, Luffy három évvel később megy el ugyan ezzel a céllal. Így rakja össze bandáját közismertebb nevükön a Szalmakalapos kalózokat és köt velük egy életre szóló barátságot a Going Mary-n.

Hobby: evés

Foglalkozás: kalóz

Extrák: Anime: One Piece. Luffy kiskorában megette a gumigyümölcsöt így bármely testrészét bármilyen hosszúra képes megnyújtani. Az egyetlen fegyver ami árthatnak neki azok talán a hegyes fémtárgyak. Képességét Ace-el fejlesztették ki kit sose tudott legyőzni.

Képinfo: A képet nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2011. 03. 21.
2013. 03. 22.

Módosítva: 2013. 03. 22. 07:54:53
Módosította: henne-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).