Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jawhar Nazari
Kategória: Fantasy
Feltöltő: makeme_real

Kor: hamarosan 19

Külső leírás: Kissé alacsonyabb, nagyjából 168centiméter körül mozoghat magassága. Testalkata karcsú és törékeny – nem a csont-és-bőr, hanem a formásan vékony fajta. Hosszú, aranyszőke haja lágyan omlik vállaira, egészen háta közepéig leér, tapintása olyan finom, mintha az ember selymet simítana; a dús tincsek illata olyan, akár a legillatosabb jázmin. Szemei hihetetlenül kékek, egy kis szürkés árnyalattal, és bár tekintete így mindig hűvösnek hatna, a belőle áradó jóság mégis meleggé varázsolja pillantását. Arca finom vonású, különlegesen szép. Bőre enyhén napbarnított, selymes és puha, illata akárcsak a hajáé. Öltözködésben eddig nem kellett behódolnia a sivatag viszontagságainak, mivel szinte születése óta „rejtegetik”.

Jellem: Tiszta és ártatlan lélek. Önfeláldozó, nehezen ugyan, de sorsába is beletörődött. Szüleitől rengeteg szeretet kapott, ami őt is szeretővé, gyengéddé és gondoskodóvá tette. Érzékeny, lelke sérülékeny, ezért könnyen meg lehet bántani, de ezt mindig igyekszik eltitkolni, mert nem akar gyengének látszani. Megértő, könnyen átérzi mások fájdalmát és ilyenkor legszívesebben megvigasztalná az adott személyt. Jószívűsége nem engedi szó nélkül hagyni, ha valakit bántanak, vagy valakivel szemben igazságtalanok. Elzártsága is megmutatkozik: az életben kissé tapasztalatlan.

Élettörténet: Egy nagyon kis létszámú, nagyon furcsa társadalomba született. A törzs időtlen idők óta fennáll már, de valamikor nagyon is sokan voltak, szinte hatalomnak számítottak. Mint akkor, most is kereskedelemből élnek és csak ezzel foglalkoznak, régen vándoroltak, de mostanra már letelepültek a sivatagban, mindig csak egy-egy kisebb csoportot küldenek az üzletek lebonyolításához. Egykori hatalmukat támadások sorozata rombolta le, rengetegen haltak meg, a túlélők nagy része szétszéledt, csak kevesen tartanak ma is össze. A történéseket égi csapásnak hiszik, istenük haragjának, és ezt az is alátámasztotta, hogy a megmaradtak között egyetlen gyermek sem született hosszú ideig. Éppen ezért közös megegyezés alapján eldöntötték: az első születendő fiúgyermeket 19. születésnapján feláldozzák istenüknek, hogy megbékéljen. Ez a fiú Jawhar lett. Születésétől fogva lakat alatt tartják, elszigetelve mindentől és mindenkitől, hogy makulátlan áldozat lehessen majd belőle – az áldozás napja pedig már veszedelmesen közel van.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: -

Extrák: Neve jelentése: Jawhar = ékszer. *** Nagyon szeret olvasni, hiszen ez az egyetlen lehetősége arra, hogy tájékozódjon a világban, ismerkedjen vele. *** Sorsa ellenére szülei nagyon szeretik, és ez kölcsönös. Jawhar tisztában van vele, hogy nem a szülei tehetnek arról, milyen sorsot szánt neki a törzse. *** Eleinte nagyon nehezen birkózott meg a tudattal, hogy tulajdonképpen halálra ítéltetik, de lassacskán, hosszú idő alatt feldolgozta és elfogadta.

Engedélyezve: 2010. 11. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).