Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jalen Hayes
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 23

Külső leírás: Kisfiúként is már igen magas volt, viszont vézna, ami furcsa hatást keletet. Főleg a többi fiú között, olyan kis.. hurkapálcikának tűnt. Akkoriban nem is foglalkozott igazán magával és a kinézetével, csupán a gimnázium utolsó évében – amikor felismerték tehetségét - vette rá magát, hogy szép lassan kidogozza addig alig használt izmait. Így alig egy év alatt igazi férfivá érett, akit most régi iskolatársai, barátai meg sem ismernének ha szembe jönne velük az utcán. Haját kissé megnövesztette, hogy kiemelje határozott, mégis finom vonásait. Félhosszú tincsei halványkék igéző szemeit is kiemelik, így könnyedén elbűvöli az embereket. De ha ez nem lenne elég a szívdöglesztő mosolya, és a kellemes baritonnal, ami számaiban is felcseng könnyedén el tudja varázsolni akit kiszemel magának. Stílusa is ebben az egy évben forrt ki teljesen. Ruhatára igen vegyes lett, hiszen manapság szinte semmit sem vet meg. Imádja a bőr cuccokat, a testre simuló ingeket, pólókat, ugyanis ezekben szívdöglesztően fest. Sőt néhány klip kedvéért még hajlandó felső testét is mutogatni, bár ezek igen kivételes alkalmak és hosszú noszogatás árán hajlandó csak vetkőzni. Általában, csak az ágyban szereti megmutatni mi mindene van. Ennek ellenére hazaérve mindig átöltözik, lazább ruhákban, egyszerűen azért mert kényelmesebb, sokszor egyszerű mackónadrág és póló van rajta.

Jellem: Bunkó, egoista, szex mániás, de ez leginkább csak a látszat, mondhatni a felszín. Kiskorában igen antiszociális volt, bár a hírnév és a zsongás kirángatta ebből a világból, továbbra sem enged magához közel senkit. Van a sztár Len, a szókimondó, durva, szadista, perverz férfi, aki sokak szerinte igen kellemetlen személyiség, mivel igazi énjéből mindig csak egy kis darabot mutat meg. Főleg a perverzségéről, durvaságáról és önteltségéről híres, mivel igen kevés emberrel hajlandó foglalkozni.. „Ha nekem szar volt, nektek is legyen szar” elven él, és nem érdekli ki és mit gondol róla. A menedzserei imádják, ahogy a rajongó is oda vannak érte, és neki ez elég ahhoz, hogy megtehessen amit akar. Nem szokott túl sokat rágódni a dolgokon, ahogy a jövőt sem szokta tervezgetni. Max a következő két hétre tervez azt is akkor ha muszáj a koncertek, klipek, felvételek miatt. De a teljes Lent még senkinek sem mutatta meg. Maga sem tudja miért csinálja ezt, talán csak fél, hogy az a régi kedves fiú, aki még mindig benne él, az nem lenne elég jó másoknak… A nép csupán a sztárt ismeri, ami neki elég, van így is elég dolog amin rágódhatnak. Hírnevét persze maximálisan ki is szokta használni, hogy kielégítse mindenféle igényét és vágyát. Imádja ha zavarba hozhat valakit, ha elpirulnak szavaitól, vagy kellemetlen helyzetbe hozhatja az emebereket, mint ahogy vele tették régen. Igaz akikkel ki kezd szinte kivétel nélkül viszi fel a lakására, hogy kipróbálja „cukifalatokat”.

Élettörténet: Átlag családban született, viszont édesanyját sosem ismerte. Nővérével és két bátyjával nőtt fel. Ő volt a legkisebb és a leghanyagolhatóbb személy. Legalábbis ő mindig így érezte. Már kiskora óta kreatív volt és imádta, ha valami újat alkothat. A gimiben került be az iskola kórusába, majd a tanára noszogatására ment el, egy meghallgatása, hogy vokálozhasson a sztárok mögött, de a produkció után sokkal többet ajánlottak neki, mint amit ő egyáltalán remélni mert. Felfedezték és azonnal szerződést ajánlottak neki. Az első néhány számát, persze nem írhatta ő, de amikor felhozakodott egy saját irománnyal, és befutott avval is azóta, nem engedi, hogy bárki is beleszóljon mit énekel. Hosszú évek teltek el, azóta szinte folyamatosan hangjával villog és nem kellett sok idő, hogy ő is élvezni kezdje a helyzetét és elkezdje kiépíteni a karrierjét. 19 éves korában már a második lemezét adták ki, és amint lehetősége nyílt rá, elköltözött otthonról. Persze ez avval is járt, hogy régi barátai már csak a tv-ben látják és a családra is ritkán van ideje, inkább csak küld haza pénzt, ajándékokat ilyesmi.. Pillanatok alatt vált az új tini csodává és a rajongói tábora napról-napra egyre nő. Viszont a hírnév és a sztár világ sohasem volt nagyon ínyére, hisz szinte az egész csak a látszaton és pletykákon alapul. Len viszont sokszor sokszor csinál olyasmit, amin utána a média napokig rágódik kiakasztva evvel menedzserét. Igaz nem direkt kiszúrás.. csupán élvezi az életet, mint minden fiatal az ő korában. De persze a hírnévvel járó pozitívumokat is igyekszik kihasználni, ha van rá lehetősége..

Hobby: dalszöveg írás, sétálás, szex

Foglalkozás: énekes, hivatásos zenész

Extrák: Beceneve: Len *** A gimiben fedezte fel, hogy nem csak a nőkhöz, hanem a saját neméhez is vonzódik. Akkor nagyon zavarta, és nem is volt senkivel sem kapcsolata, nem volt magánélete. A z első dolgok is befutása körül történtek meg, viszont ezek nem voltak komolyak, érzelmesek. Talán ezért sem tudja komolyan venni a partnereit, ahogy hosszabb kapcsolata sem volt még. Igaz most már egy cseppet sem zavarja, hogy biszex, sőt kihasználva adottságait és lehetőségeit minden éjjel szerez magának egy édes ágymelegítőt. De egy éjszakánál tovább nagyon kevesen tudtak az ágyában maradni. A rekordja eddig a 3 nap volt..

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2012. 12. 08.
2013. 11. 13.

Módosítva: 2013. 11. 12. 21:26:18
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).